Θίχτηκε ο Καλογρίτσας επειδή η Τζάκρη τον αποκάλεσε… καθ΄υποτροπήν ασθενή

Θίχτηκε ο Καλογρίτσας επειδή η Τζάκρη τον αποκάλεσε… καθ΄υποτροπήν ασθενή

Στην ανακοίνωση της εισηγήτριας του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρας Τζάκρη, απάντησε ετεροχρονισμένα ο Χρήστος Καλογρίτσας δια του έτερου συνηγόρου του, Δημήτρη Σκαρίπα, αφού ως γνωστόν δικηγόρος του άλλοτε αφερέγγυου για τη ΝΔ εργολάβου με τα βοσκοτόπια είναι και ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος.

Σχολιάζοντας τη δεύτερη αναβολή της κατάθεσής του ιδιοκτήτη της «Τοξότης», η κ. Τζάκρη τον αποκάλεσε καθ΄υποτροπήν ασθενή και πρόσθεσε: «Ο κύριος Καλογρίτσας αποτελεί παγκόσμια παράδειγμα για την ιατρική επιστήμη, καθώς μετά τις παρενέργειες 14 ημερών λόγω του εμβολιασμού του, ενημερωθήκαμε σήμερα ότι με την σφραγίδα του ΕΟΔΥ, δηλαδή του κυρίου Μητσοτάκη, ο κ. Καλογρίτσας θα απουσιάσει για πολλοστή φορά από τις εργασίες της Προανακριτικής μέχρι 14 Μαΐου καθώς έχει έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα».

Συνέστησε δε στη ΝΔ να κλείσει τη συμφωνία που ζητά ο Χρ. Καλογρίτσας ή να κλείσει τις εργασίες της Επιτροπής. «Είναι καταφανές ότι πρόκειται για κατάχρηση της συγκυρίας του κορωνοϊού προκειμένου να αποφύγει τη δημόσια υποχρέωσή του να καταθέσει» κατέληξε η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Διαβάστε επίσης: Τους… χορεύει κανονικά ο Καλογρίτσας: Ανέβαλε εκ νέου την κατάθεσή του στην Προανακριτική

«Πόση αλαζονεία…»

Με μία μέρα καθυστέρηση, ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης απάντησε στην Θ. Τζάκρη, κάνοντας λόγο για «αλαζονεία, απουσία νοημοσύνης και περισσό θράσος». Την κατηγορεί, επίσης, για παραπληροφόρηση και προσβολή της προσωπικότητάς του χωρίς όμως να δίνει κάποια απάντηση στα περί συμφωνίας με τη ΝΔ. Μάλιστα, προειδοποιεί πως επιφυλάσσεται για την άσκηση παντός δικαιώματός του.

Η ανακοίνωση:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter