Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα με Γεννηματά και Βελόπουλο: Μόνο συμβολικές πρωτοβουλίες για το Πολυτεχνείο

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα με Γεννηματά και Βελόπουλο: Μόνο συμβολικές πρωτοβουλίες για το Πολυτεχνείο

Την ανησυχία του για την στάση της κυβέρνησης και την κλιμακούμενη προσπάθεια πόλωσης του πολιτικού κλίματος, με αποκορύφωμα την αντισυνταγματική διάταξη απαγόρευσης των συναθροίσεων με απόφαση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε σήμερα Δευτέρα, με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά και τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο. 

Ανησυχία που σύμφωνα με πληροφορίες συμμερίστηκαν οι δυο πολιτικοί αρχηγοί.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε στους συνομιλητές του ότι με δεδομένη την έξαρση της πανδημίας, η καθιερωμένη πορεία του Πολυτεχνείου δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί, αλλά συμβολικές πρωτοβουλίες για την επέτειο, με ευθύνη για την τήρηση των μέτρων προστασίας, μπορούν και πρέπει να πραγματοποιηθούν.

Η εκ προοιμίου δε απαγόρευσή τους από τον κο Μητσοτάκη, απαντά μονάχα σε σχεδιασμούς τεχνητής όξυνσης, πόλωσης και αποπροσανατολισμού από τις σοβαρότατες κυβερνητικές ευθύνες για την εξέλιξη της πανδημίας.

Να σημειωθεί ότι χθες ο Αλέξης Τσίπρας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα και του ΜΕΡΑ 25, Γιάνη Βαρουφάκη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter