Τηλεκπαίδευση: Μετά τη συγκινητική προσφορά των μαθητών, βρέθηκε λύση για όσους δεν έχουν λάπτοπ στο 7ο Γυμνάσιο Κορυδαλλού

Τηλεκπαίδευση: Μετά τη συγκινητική προσφορά των μαθητών, βρέθηκε λύση για όσους δεν έχουν λάπτοπ στο 7ο Γυμνάσιο Κορυδαλλού

Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση τόσο του Δήμου Κορυδαλλού, εταιρείων αλλά και ιδιωτών από όλη την Ελλάδα μετά το δημοσίευμα του documentonews.gr για τους μαθητές του 7ου Γυμνασίου Κορυδαλλού που πρόσφεραν τις οικονομίες τους για να αγοράσουν οι συμμαθητές λαπτοπ για την τηλεκπαιδευση. Ήταν ένα σχολείο που είχε περίπου 30 παιδιά που παρακολουθούσαν 7 ώρες το μάθημα απο το κινητό των γονιών τους γιατί δεν ειχαν οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν.

Δείτε επίσης: Τηλεκπαίδευση: Μαθητές γυμνασίου αγοράζουν λάπτοπ για όσους συμμαθητές τους δεν έχουν

Η κίνηση των παιδιών που προσπάθησαν να καλύψουν τα κενά που έχει αφήσει η πολιτεία συγκίνησαν ιδιώτες, εταιρείες αλλά κινητοποίησε και τον δήμο με αποτέλεσμα πλέον να έχουν καλυφθεί οι ανάγκες του σχολείου.

Να θυμίσουμε οτι το 15μελές του 7ου Γυμνασίου Κορυδαλλού ζήτησε την άδεια από την διευθύντρια του ώστε να εντοπίσει πόσοι συμμαθητές τους δεν μπορούν να έχουν για οικονομικούς λόγους τεχνικό εξοπλισμό ώστε να παρακολουθήσουν τα μαθήματα τους.

Οι μαθητές του 15μελούς μιλώντας με τους συμμαθητές τους διαπίστωσαν οτι 16 παιδιά δεν έχουν κανένα τρόπο για να κάνουν τηλεκπαιδευση “σίγουρα κυρία είναι περισσότερα παιδιά γιατί κάποιοι ντράπηκαν να μας που οτι δεν έχουν” είπαν στη διευθύντρια του σχολείου τους μετά την έρευνά τους.

Τα μέλη του 15μελούς προχώρησαν σε αυτή την έρευνα γιατί ήθελαν δώσουν τα χρήματα που έχουν μαζέψει από τις δράσεις τους για να προμηθευτούν οι συμμαθητές τους τάμπλετ.

“Πέρυσι το προηγούμενο 15μελές ειχε προσφέρει με τα λεφτά που είχε μαζέψει από εκδηλώσεις ένα λάπτοπ στο σχολείο” λέει η διευθύντρια του σχολείου κ. Αγγελική Ιγγλέση.

Όπως είχε πει η ίδια στο documentonews.gr «έχουμε περίπου 30 παιδια που παρακολουθούν τα μαθήματα τους από το κινητό των γονιών τους. Επτά ώρες σε ένα κινητο».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter