Σειρά τώρα του ΕΣΡ

Τηλεοπτικές άδειες: Ψηφίστηκε η τροπολογία για τον διαγωνισμό

Η τροπολογία ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία και τώρα η "μπάλα" είναι στο ΕΣΡ που πρέπει να γνωμοδοτήσει για τον αριθμό των καναλιών και την τιμή εκκίνησης της δημοπρασίας των αδειών.

Για "αυτονόητη νομοθετική πρωτοβουλία της Κυβέρνησης" έκανε λόγο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς. Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου στη συνεδρίαση επανέλαβε την θέση του κόμματός της ότι «αποδεικνύει ότι εξακολουθεί να είναι η αιχμή του δόρατος της καθεστωτικού τύπου κυβέρνησης να αποκτήσει τον έλεγχο των ΜΜΕ».

Το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής απάντησε ότι η Ν.Δ., με την τοποθέτησή της επί της τροπολογίας, αποδεικνύει -για μια ακόμη φορά- ότι δίνει εξετάσεις σε συγκεκριμένα συμφέροντα. Μέχρι χτες υποστήριζαν «copy paste» τις θέσεις των ιδιοκτησιών. Σήμερα τους ξεπέρασαν».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.