Τηλεοπτικοί σταθμοί μόνον μετά από… άδεια της ΝΔ! – «Φωνάζει ο κλέφτης…», απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ

Τηλεοπτικοί σταθμοί μόνον μετά από… άδεια της ΝΔ! – «Φωνάζει ο κλέφτης…», απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ

Ξεκάθαρη επιβεβαίωση ότι η ΝΔ επιθυμεί να ελέγξει κατά το δοκούν τις συμμαχίες στον Τύπο και ότι ενδιαφέρεται να μη διαφοροποιηθούν οι υπάρχουσες, συνιστά η ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα, με την οποία εγκαλεί την κυβέρνηση και εμφανίζεται ότι κόπτεται για την εφαρμογή του δικαίου.

Η ανακοίνωση που ακολούθησε την επίθεση στον Ιβάν Σαββίδη, ουσιαστικά φωτογραφίζει τον επιχειρηματία, ο οποίος και έχει δηλώσει ότι συζητά εκ νέου για την είσοδό του στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Παράλληλα, επιχειρεί να παρέμβει ευθέως στις συζητήσεις που γίνονται ανάμεσα στην πλευρά Μπόμπολα και την πλευρά Σαββίδη, για τον Πήγασο και κυρίως το Mega, αφού στην ανακοίνωση υποστηρίζει ότι δεν πρέπει να συμμετέχουν παλαιοί μέτοχοι σε νέο διοικητικό συμβούλιο, μετά από διαγραφή μέρους των δανείων!

Κατά τα λοιπά, η αξιωματική αντιπολίτευση κατηγορεί την κυβέρνηση για «επίμονες προσπάθειες να οικοδομήσει το δικό της σύστημα διαπλοκής»….

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Ξεκαθαρίζουμε ότι υποχρέωση όλων, δηλαδή των Τραπεζών, των επιχειρηματιών και των επενδυτών, είναι η τήρηση της νομιμότητας και των κανόνων διαφάνειας, προκειμένου να μη ζημιωθούν οι Έλληνες φορολογούμενοι». Παράλληλα, φωτογραφίζει ευθέως τα τεκταινόμενα σε ΔΟΛ και Πήγασο, λέγοντας τα εξής: «Οποιαδήποτε συμφωνία επιτρέπει την παραμονή των παλαιών μετόχων στο νέο διοικητικό σχήμα και συνοδεύεται με διαγραφή μεγάλου μέρους των δανείων της επιχείρησης με αδιαφανή τρόπο, δεν μπορεί και δεν θα γίνει αποδεκτή. Η Ελλάδα είναι και θα παραμείνει Κράτος δικαίου». 

Με σκωπτική διάθεση και με τίτλο «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης», απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση της ΝΔ: «Συνιστούμε στη ΝΔ ψυχραιμία – δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Το σύστημα διαπλοκής στα μέσα ενημέρωσης που δημιούργησε και προσπαθεί να συντηρήσει, ξηλώνεται. Οι νόμοι θα εφαρμοστούν για όλους. 

Οι πολίτες έχουν ήδη πληρώσει θαλασσοδάνεια πάνω από 1 δισ. ευρώ, που δημιούργησαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, σε συνεργασία με εκδότες. Αυτά που ήξεραν τελείωσαν. Να το αντιληφθεί αυτό και ο κ. Μητσοτάκης του “Κήρυκα Χανίων”».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter