Τηλεπωλήσεις για… φρεγάτες από το δεξί χέρι του Άδωνη (Video)

Τηλεπωλήσεις για… φρεγάτες από το δεξί χέρι του Άδωνη (Video)

Τηλεοπτικό promotion και για φρεγάτες από την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Άλλωστε, ο πρώτος διδάξας αυτού του είδους των πωλήσεων, ήταν ο Άδωνης Γεωργιάδης ο οποίος, καθώς φαίνεται, έχει δώσει τη.. σκυτάλη στο «δεξί του χέρι», Γιάννη Θεοδωράτο.

Ο κ. Θεοδωράτος, λοιπόν, όντας διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αδώνιδος, παρουσιάζει μία εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky με επίκεντρο «τη Γεωστρατηγική και την Ιστορία», όπως μαθαίνουμε. Ωστόσο, μόνο αλγεινή εντύπωση μπορεί να προκαλέσει το γεγονός πως το δεξί χέρι του Άδωνη Γεωργιάδη διαφημίζει -κανονικότατα- οπλικά συστήματα της αμερικανικής εταιρείας Lockheed Martin.

«MMSC η μόνη οδός προς τα Arleigh Burke», διαβάζουμε με… ενδιαφέρον. Όπου «MMSC» σημαίνει Multi-Mission Surface Combatant και είναι τύπος αμερικανικής φρεγάτας που πρωθεί για και για την Ελλάδα η Lockheed Martin.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Navalnews.com, o γενικός διευθυντής της Lockheed Martin, σε διαδικτυακό σεμινάριο στις 19 Νοεμβρίου, παρουσίασε τις ευκαιρίες για την Ελλάδα αν επιλέξει τις φρεγάτες Multi-Mission Surface Combatant (MMSC).

Και το ερώτημα γεννάται αυθορμήτως: Είναι σωστό και ηθικό ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων να προωθεί τηλεοπτικά οπλικά συστήματα συγκεκριμένης εταιρείας;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter