Θλιβερός Μητσοτάκης από Λάρισα: Λάσπη κατά Παππά και κινδυνολογία κατά ΣΥΡΙΖΑ

Θλιβερός Μητσοτάκης από Λάρισα: Λάσπη κατά Παππά και κινδυνολογία κατά ΣΥΡΙΖΑ

Ένα θλιβερό συνδυασμό λασπολογίας, κινδυνολογίας και αλαζονείας περιλάμβανε η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη από τη Λάρισα, στο περιθώριο της απόφασης του Ειδικού Δικαστηρίου για τον Νίκο Παππά, που εξαντλώντας κάθε αυστηρότητά επέβαλε τη μέγιστη ποινή που προβλέπει ο Ποινικός Κώδικας, αυτή της φυλάκισης δύο ετών με αναστολή. Ο πρωθυπουργός επιβεβαίωσε έτσι πως η γραμμή με την οποία θα επιλέξει να κινηθεί από εδώ και πέρα στον δρόμο για τις εκλογές δεν θα είναι άλλη παρά εκείνη του επιχειρούμενου συμψηφισμού με το σκάνδαλο των υποκλοπών.

«Θα συνεχίσει ο κ. Τσίπρας να μιλά για δικαιοσύνη όταν σήμερα ο στενός του συνεργάτης κ. Παππάς κρίθηκε αμετάκλητα ένοχος; Υπάρχουν δικασταί εις τας Αθήνας μας έλεγε ο κ. Τσίπρας. Του απαντώ ναι υπάρχουν και καταδίκασαν αμετάκλητα τον στενότερο συνεργάτη του. Ο κ. Τσίπρας κρατά τον κ. Παππά στα ψηφοδέλτια. Αυτό που δεν ξέρουμε είναι πώς κρατά ο κ. Παππάς τον κ. Τσίπρα», είπε ο Κυρ. Μητσοτάκης, σε μια ξεκάθαρη προσπάθεια να εκμεταλλευτεί πολιτικά τη δικαστική απόφαση κι αφήνοντας υπονοούμενα κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Την ίδια στιγμή και δίχως για ακόμη μια φορά να προσδιορίσει την ημερομηνία των εκλογών, ο πρωθυπουργός σε πνεύμα ακραίας κινδυνολογίας έκανε λόγο «για το μεγάλο κίνδυνο ο οποίος είναι μπροστά μας και δεν είναι άλλος από τη νάρκη της απλής αναλογικής. Πρέπει να την απασφαλίσουμε» και πρόσθεσε: «Δεν έχει το περιθώριο να μπει σε περιπέτειες και ακυβερνησία», θέτοντας το εκλογικό δίλημμα ως εξής: «Θα πάμε μπροστά ή θα γυρίσουμε πίσω; Αλήθειες ή ψέματα; Αυξήσεις ή φόρους; Σιγουριά ή εκλογικούς πειραματισμούς;».

«Ο κεντρικός στόχος της δεύτερης τετραετίας θα είναι οι καλύτεροι μισθοί οι οποίοι είναι ακόμα χαμηλοί στον τόπο μας, τόσο στον ιδιωτικό τομέα όσο και στο δημόσιο τομέα. Ο δεύτερος στόχος είναι μια Ελλάδα ανθρώπινη με δωρεάν προληπτικές εξετάσεις για όλους», συμπλήρωσε ο ίδιος, τη στιγμή που καταγραφόταν αρνητικό ρεκόρ πενταετίας για την ανεργία τον Ιανουάριο.

Τέλος, ο πρωθυπουργός συνεχίζοντας τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας δήλωσε: «Επί 4 χρόνια λένε όχι σε όλα και ναι στο τίποτα. Καταψηφίζουν ουσιαστικά τα πάντα, ακόμα και τα δικαιώματα των πολιτών με αναπηρία. Πρόσφατα αποχώρησαν ουσιαστικά από τη Βουλή, αντί για υπεύθυνοι βουλευτές έγιναν επαγγελματίες διαδηλωτές. Προσβάλλουν τους ψηφοφόρους τους. Η αποχώρηση τους δίνει τη δυνατότητα να αποφύγουν το διάλογο και την αντιπαράθεση. Ακόμα περιμένω τη συγγνώμη τους, καθώς διέσυραν τη χώρα επινοώντας δήθεν πεθαμένα παιδιά σε ελληνικό έδαφος στον Έβρο, μια ανύπαρκτη μικρή Μαρία».

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας για Παππά: Δειλός ο Μητσοτάκης – Δεν τόλμησε να διώξει εμένα

Ειδικό Δικαστήριο: Μεγαλύτερη ποινή στον Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες από του Παπακωνσταντίνου για τη λίστα Λαγκάρντ

Ειδικό Δικαστήριο: Ικανοποιήθηκαν οι επιθυμίες κυβέρνησης και καναλαρχών

ΣΥΡΙΖΑ για Παππά: Αντίθετη της λογικής και της αλήθειας η απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter