Την άμεση ένταξή τους στο πρόγραμμα εμβολιασμών για τον covid 19 ζητούν οι νοσηλευτές των φυλακών

Την άμεση ένταξή τους στο πρόγραμμα του εμβολιασμού για τον Covid 19 , ζητούν οι νοσηλευτές των φυλακών ολόκληρης της χώρας καθώς – όπως λένε – παραμένουν μέχρι σήμερα εκτεθειμένοι στον κίνδυνο του ιού .

Όπως αναφέρουν σε δηλώσεις τους στο www.apokalypseis.com , η καθημερινή επαφή τους με τους κρατούμενους εγκυμονεί τεράστιο κίνδυνο για την υγεία των ιδίων αλλά και των σωφρονιστικών υπαλλήλων , εκείνων που μετά από σχετική εκπαίδευση κάνουν χρέη νοσηλευτή.

Το θέμα – όπως καταγγέλλουν – λαμβάνει ιδιαίτερη σοβαρότητα καθώς πριν από μερικές ημέρες οι κρατούμενοι ξεκίνησαν να λαμβάνουν κανονικά άδειες με αποτέλεσμα η κατάσταση να γίνεται πλέον ανεξέλεγκτη.

«Είναι πρωτοφανές σε μια κλειστή δομή , όπως είναι τα καταστήματα κράτησης σε ολόκληρη την χώρα να μην λαμβάνονται μέτρα προστασίας για εκείνους που έρχονται σε καθημερινή επαφή με τους κρατούμενους που νοσούν η χρειάζονται περίθαλψη. Ζητάμε από την Πολιτεία να μας συμπεριλάβουν άμεσα στο πρόγραμμα του εμβολιασμού προκειμένου να προστατευτούμε εμείς αλλά κατ επέκταση και οι οικογένειές μας» – ανέφεραν στο www.apokalypseis.com οι νοσηλευτές.

Πηγή: apokalypseis.com

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.