Την έκανε την γκάφα του πάλι ο Τραμπ – Αποκάλεσε τον Τιμ Κουκ, Τιμ Apple

Την έκανε την γκάφα του πάλι ο Τραμπ – Αποκάλεσε τον Τιμ Κουκ, Τιμ Apple

Την μία γκάφα πίσω από την άλλη κάνει ο Ντόνλαντ Τραμπ ο οποίος αυτή τη φορά μπέρδεψε το επίθετο του ιδρυτή της Apple.

«Θα πρέπει να πολλαπλασιάσουμε τις θέσεις εργασίας. Έχουμε τόσες πολλές εταιρείες. Ανθρώπους όπως ο Tιμ που επεκτείνουν τις επιχειρήσεις τους και πραγματοποιούν όλα αυτά που θα ήθελα να βλέπω από την αρχή της θητείας μου. Συνήθιζα να λέω “Τιμ, πρέπει να δραστηριοποιηθείτε εδώ” και πραγματικά έχετε κάνει μια πραγματικά τεράστια επένδυση στη χώρα. Το εκτιμούμε πραγματικά πάρα πολύ, Tim Apple».

Ο Τιμ Κουκ είναι μια από τις πλέον αναγνωρίσιμες προσωπικότητες στον διεθνή επιχειρηματικό κόσμο, ως επικεφαλής της Apple. Ωστόσο, αυτό μάλλον δεν ήταν αρκετό για τον Αμερικανό πρόεδρο ώστε να πει σωστά το όνομά του. Μάλιστα, φαίνεται σαν να μην κατάλαβε ποτέ το λάθος του.

Αν και κάποιοι χρήστες ισχυρίζονται πως ο Τραμπ αναφερόταν στην ομάδα της Appe και πως στην πραγματικότητα είπε «team Apple», το τρολάρισμα στο Twitter δεν έλειψε. 

_x000D_
_x000D_

Αλλά όπως και να ‘χει δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πρόεδρος των ΗΠΑ μπερδεύεται με όνομα Διευθύνοντος Συμβούλου. Τον περασμένο Μάρτιο είχε κάνει το ίδιο με την CEO της Lockheed Martin, Mέριλιν Χιούσον, αποκαλώντας την “Μέριλιν Λόκχιντ”.

_x000D_
_x000D_

_x000D_
_x000D_

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter