Την ενοχλούν τα επιδόματα την Εύα Καϊλή αλλά όχι τα εισιτήρια

Την ενοχλούν τα επιδόματα την Εύα Καϊλή αλλά όχι τα εισιτήρια

Η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή απέδειξε χθες, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, πως δεν έχει πρόβλημα να πιάσει στο στόμα της χιλιάδες συνανθρώπους μας και να τους χαρακτηρίσει ούτε λίγο ούτε πολύ τεμπέληδες, επειδή παίρνουν επιδόματα.

Απ΄ότι φαίνεται η Εύα Καϊλή θυμήθηκε τα παραμύθια με τον «παππού» της, για τον οποίο διέδιδε ότι είχε πέσει θύμα «εγκληματιών κομμουνιστών» και τώρα είπε να διευρύνει τον κύκλο των «μαργαριταριών» της.

Διαβάστε ακόμη: Ο παππούς της Καϊλή και άλλα παραμύθια

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό το θέμα. Βλέπετε πριν η Εύα Καϊλή γίνει ευρωβουλευτής, ήταν πρόεδρος του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ). Εκεί, όπως γράφει η ιστοσελίδα taxydromos.gr, είχε δείξει προτίμηση στα… ταξίδια, καθώς είχε πάει για δύο εβδομάδες στη Νέα Υόρκη (με το αζημίωτο), με το συνολικό κόστος μετακίνησης να φτάνει τα 900 ευρώ, πληρωμένα όλα από το ΚΕΘΙ. Στην τιμή συμπεριλαμβανόταν αεροπορικό εισιτήριο, διαμονή και εσωτερικές μετακινήσεις.

Εκεί προφανώς δεν χρειαζόταν να δείξει την ίδια… ευαισθησία που δείχνει τώρα για τα επιδόματα. Έτσι κι αλλιώς τα επιδόματα είπαμε πως είναι για τους τεμπέληδες… Σωστά;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter