Την επόμενη Παρασκευή η κλήτευση του πρώτου μάρτυρα για την υπόθεση Αγγελή-Τουλουπάκη

Την επόμενη Παρασκευή η κλήτευση του πρώτου μάρτυρα για την υπόθεση Αγγελή-Τουλουπάκη

Με την κλήτευση του πρώτου μάρτυρα ξεκινά την επόμενη Παρασκευή η ποινική έρευνα που διατάχθηκε από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για το περιεχόμενο αναφορών της Ελένης Τουλουπάκη και του Ιωάννη Αγγελή στις οποίες ο ένας καταγγέλλει τον άλλον για τους χειρισμούς στην διερεύνηση του σκανδάλου της Novartis.

Από την πλευρά του ο Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου και πρώην επόπτης της εισαγγελίας κατά της διαφθοράς, Ιωάννης Αγγελής καταγγέλλει την κ. Τουλουπάκη για σωρεία λανθασμένων, παράτυπων έως και αντιδικονομικών χειρισμών που έθεσαν σε κίνδυνο την ορθή διερεύνηση της υπόθεσης, ενώ η εισαγγελέας κατά της διαφθοράς απαντώντας κατέθεσε και η ίδια αναφορά κατηγορώντας τον κ. Αγγελή ότι ο ίδιος έβαλε προσκόμματα καθώς είχε, μεταξύ άλλων, αρνηθεί να παραλάβει κρίσιμα στοιχεία από τις αμερικανικές αρχές για τραπεζικούς λογαριασμούς πολιτικού προσώπου.

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Δημήτρης Δασούλας, που έχει αναλάβει την διπλή προκαταρκτική εξέταση έχει ήδη καλέσει ως πρώτο μάρτυρα την επόμενη Παρασκευή τον κ. Αγγελή προκειμένου να τον εξετάσει ενόρκως σχετικά με το περιεχόμενο των δύο αναφορών-καταγγελιών που είχε υποβάλει παραιτούμενος από επόπτης της εισαγγελίας διαφθοράς σε βάρος της Ελένης Τουλουπάκη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter