Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Δείτε τη διαδικασία

Την Κυριακή η χριστουγεννιάτικη λοταρία – ‘Ο,τι πρέπει να ξέρετε για τα 9 εκατομμύρια ευρώ

Δέκα εκατομμύρια ευρώ θα διανεμηθούν την Κυριακή (παραμονή των Χριστουγέννων) από τη λοταρία του υπουργείο Οικονομικών, με βάση τις δαπάνες των φορολογούμενων με κάρτες ή άλλες μορφές ηλεκτρονικών πληρωμών.

Πρόκειται για τη μεγάλη λοταρία του έτους η οποία θα αφορά τις δαπάνες των φορολογουμένων για τους δέκα μήνες του 2017 (συμπεριλαμβανομένου και του Νοεμβρίου) κατά την οποία θα διανεμηθούν από 1.000 ευρώ σε 10.000 τυχερούς. Η πρώτη λοταρία, για τις αποδείξεις του Οκτωβρίου διεξήχθη στις 30 Νοεμβρίου, κατά την οποία 1.000 τυχεροί κέρδισαν από 1.000 ευρώ.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί από το υπουργείο Οικονομικών σε συνεργασία με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) και θα αφορά, συγκεκριμένα, τις συναλλαγές από αρχές Ιανουαρίου μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου.

Η διαδικασία θα είναι η ίδια με αυτήν της πρώτης κλήρωσης και οι λαχνοί θα εμφανιστούν στην προσωπική ιστοσελίδα των φορολογουμένων στο TAXISnet, όπου θα αναρτηθούν και τα αποτελέσματα της κλήρωσης.

Πώς αντιστοιχούν οι λαχνοί:

Για συνολικό άθροισμα μέχρι εκατό (100) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε ένα (1) ευρώ.

Για τα επόμενα τετρακόσια (400) ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από εκατόν ένα (101) ευρώ μέχρι πεντακόσια (500) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε δύο (2) ευρώ.

Για τα επόμενα πεντακόσια (500) ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από πεντακόσια ένα (501) ευρώ μέχρι χίλια (1.000) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε τρία (3) ευρώ.

Για το υπερβάλλον ποσό, ήτοι συνολικό άθροισμα πάνω από χίλια ένα (1.001) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε τέσσερα (4) ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν πριν από την κλήρωση να δουν του λαχνούς τους στην ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (www.aade.gr).

Εκεί θα δουν επίσης και αν έχουν κερδίσει.

Όσοι κερδίσουν τα 1.000 ευρώ θα λάβουν και ειδοποιητήριο μήνυμα, στον λογαριασμό τους στο Taxisnet και μέσω της Προσωποποιημένης Πληροφόρησης.

Θα πρέπει να δηλώσουν IBAN λογαριασμού, στον οποίο είναι δικαιούχοι, και, αν δεν έχουν λογαριασμό, έχουν περιθώριο τριών μηνών για να ανοίξουν. Αν δεν το κάνουν, το έπαθλο πηγαίνει σε έναν από τους επιλαχόντες.

.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.