Την Παρασκευή θα δικαστεί ο κρεοπώλης που σκότωσε 13χρονη ρομά και είχε εξαφανιστεί

Την Παρασκευή θα δικαστεί ο κρεοπώλης που σκότωσε 13χρονη ρομά και είχε εξαφανιστεί

Για την Παρασκευή διακόπηκε από το Κακουργιοδικείο Καρπενησίου η δίκη του 35χρονου κρεοπώλη από την Άμφισσα, που τον Ιούνιο του 2018 κατά τη διάρκεια καυγά που είχε με ρομά του καταυλισμού, πυροβόλησε με το κυνηγετικό του όπλο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ένα 13χρονο κορίτσι από αδέσποτη σφαίρα.

Πυροβόλησε κι εξαφανίστηκε

Στη συνέχεια ο δράστης είχε εξαφανιστεί ενώ εξαγριωμένοι κάτοικοι του καταυλισμού έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο του δράστη ενώ  άγνωστοι δράστες είχαν προκαλέσει φθορές και στο κατάστημα του στο κέντρο της Άμφισσας.

Ο 35χρονος παρουσιάστηκε και παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα μια εβδομάδα αργότερα. Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισε και ένας 41χρονος από την Αλβανία που εργαζόταν ως υπάλληλος στο κρεοπωλείο και κατηγορείται για απλή συνέργεια στην ανθρωποκτονία.

Το πρωί της Δευτέρας, έξω από το δικαστικό μέγαρο του Καρπενησίου, βρέθηκαν αρκετοί Ρομά, που ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του δράστη.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης της νεαρής μητέρας της 13χρονης ρομά, η γυναίκα λιποθύμησε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Καρπενησίου

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter