Την πάτησαν στον Μαρινάκη: Αποθέωσαν τον Μπουρδούμη που πόσταρε κείμενο του Βαξεβάνη!

Την πάτησαν στον Μαρινάκη: Αποθέωσαν τον Μπουρδούμη που πόσταρε κείμενο του Βαξεβάνη!

Χθες το in.gr του Μαρινάκη με ένα λιβελλογράφημα ανώνυμου συντάκτη εμφάνιζε ως άθλιο δημοσιογράφο και… “Μαρεβοδιώκτη” τον Κώστα Βαξεβάνη, εκδότη της εφημερίδας Documento και του documentonews.gr. 

Όμως σήμερα η ίδια ιστοσελίδα, εμφανίζει τον ηθοποιό Αλέξανδρο Μπουρδούμη – σύζυγος της Λένας Δροσάκη, μιας εκ των τριών ηθοποιών που κατήγγειλαν πρόσφατα τον Πέτρο Φιλιππίδη– ως θαρραλέο μαχητή του αγώνα για το #MeToo για ένα κείμενο που ανέβασε στο instagram, ως «μπροστάρη στο κίνημα που έχει ξεκινήσει, ούτως ώστε να καθαρίσει ο χώρος του θεάτρου από κακοποιητές», όπως γράφει συγκεκριμένα το in.gr.

Μόνο που κατά…. κακή τύχη των ενορχηστρωτών όλης αυτής της αθλιότητας στο συγκρότημα Μαρινάκη, το σχετικό κείμενο του  Αλέξανδρου Μπουρδούμη ήταν απόσπασμα από το editorial του Κώστα Βαξεβάνη στο Documento της Κυριακής 14 Φεβρουαρίου! 

Η ανάρτηση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη

«Η μαζική συμπαράσταση στα θύματα μέσα από τη γνώση των γεγονότων είναι αυτό που θα αποκόψει και τις ισχυρές διασυνδέσεις που έχουν οι θύτες. Μόνο αν μαθευτεί τι έκαναν και ποιοι το έκαναν, οι προστάτες θα διαχωρίσουν τη θέση τους για να μην έχουν και οι ίδιοι το κόστος. Τότε αναγκαστικά θα κινηθεί η Δικαιοσύνη». 

Σχολιάζοντας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης το γεγονός ο Κώστας Βαξεβάνης έγραφε τα ακόλουθα: 

“Karma is bitch” λένε στο χωριό μου. Χθες το in του Μαρινάκη με εμφάνιζε άθλιο δημοσιογράφο “Μαρεβοδιωκτη. Σήμερα εμφανίζει τον ηθοποιό Μπουρδουμη ως θαρραλέο μαχητή του αγώνα για το #MeToo για ένα κείμενο που ανέβασε στο instagram.Μόνο που το κείμενο αυτό είναι δικό μου.

Το άρθρο του Κώστα Βαξεβάνη

Κουλτουροποιώντας τη σαπίλα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter