Την Πέμπτη στον εισαγγελέα ο δολοφόνος του 21χρονου στον Πειραιά

Την Πέμπτη στον εισαγγελέα ο δολοφόνος του 21χρονου στον Πειραιά

Την Πέμπτη αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ο 30χρονος δράστης του εγκλήματος με θύμα τον 21χρονο από τη Νίκαια, που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς έξω από κλαμπ επί της οδού Κολοκοτρώνη στον Πειραιά.

Ο 30χρονος, ο οποίος είναι πατέρας δύο μικρών παιδιών και σεσημασμένος για ναρκωτικά, κλοπές και παράνομη οπλοφορία, παραδόθηκε στους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας και ομολόγησε την πράξη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, ο 30χρονος στην κατάθεση του επιβεβαιώνει ότι το φονικό έγινε για ασήμαντη αφορμή. Όπως είπε, ήταν στο κλαμπ με την παρέα του και βγήκε να καπνίσει ένα τσιγάρο, την ώρα που το θύμα περίμενε στην είσοδο με μια κοπέλα και ένα ακόμα ζευγάρι να μπουν.

Οι δύο άνδρες, με αφορμή ένα σπρώξιμο, αντάλλαξαν αρχικά κουβέντες, αλλά γρήγορα ήρθαν στα χέρια. Κατά τη διάρκεια του καβγά ο 30χρονος έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε τον 21χρονο δύο φορές με αποτέλεσμα μια σφαίρα να τον τραυματίσει θανάσιμα στο στήθος.

Ο δράστης ισχυρίζεται ότι πυροβόλησε τον 21χρονο επειδή αυτός τον χτύπησε, (φέρει μώλωπες στο πρόσωπο) και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Για το όπλο, που ακόμα δεν έχει βρεθεί, λέει ότι το πέταξε κάπου που δεν θυμάται.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι τόσο ο δράστης όσο και το θύμα, πριν το επεισόδιο είχαν καταναλώσει αλκοόλ.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter