Την Τετάρτη στην Αθήνα ο Κάρολος και η Καμίλα

Την Τετάρτη στην Αθήνα ο Κάρολος και η Καμίλα

Την Τετάρτη 9 Μαΐου αναμένεται στην Αθήνα ο πρίγκιπας της Ουαλίας και η δούκισσα της Κορνουάλης, για τριήμερη επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.

Όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα από το Προεδρικό Μέγαρο, «ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλοπούλου, oι Α.Β.Υ. ο Πρίγκιπας της Ουαλίας και η Δούκισσα της Κορνουάλης, θα πραγματοποιήσουν επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, από την 9η έως και την 11η Μαΐου, τρέχοντος έτους».

Η βασίλισσα Ελισάβετ δεν έχει επισκεφθεί ποτέ την Ελλάδα ως βασίλισσα

Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει έρθει στην Ελλάδα μια και μόνη φορά το ’50 μετά από πρόσκληση του τότε βασιλιά των Ελλήνων Παύλου. Ήταν ωστόσο πριγκίπισσα, δεν είχε στεφθεί ακόμη βασίλισσα. Από την άνοδό της στον Βρετανικό Θρόνο και ύστερα, ενώ έχει ταξιδέψει στις πιο απομακρυσμένες γωνιές του πλανήτη η Ελισάβετ δεν έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα.

Συχνός επισκέπτης ο Κάρολος αλλά και οι γιοι του

Ο πρίγκιπας Κάρολος δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται στην Ελλάδα. Το αντίθετο έχει επισκεφθεί πολλές φορές το Άγιο Όρος και ειδικότερα τη μονή Βατοπεδίου. Κάποιοι λένε μάλιστα ότι οι πριγκιπικές επισκέψεις στο Όρος έδωσαν διαφορετική “αίγλη” στην περιοχή και την έκαναν πόλο έλξης πολλών vips. Την Ελλάδα επισκέφθηκαν και ο Χάρι με τον Ουίλιαμ, αρκετές φορές, επιλέγοντας με την παρέα τους να κάνουν διακοπές στα ελληνικά νησιά, δείχνοντας ιδιαίτερη προτίμηση στο Ιόνιο…

Για την ιστορία η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε βρεθεί επίσης στη χώρα μας μια και μόνη φορά. Και στη δική της περίπτωση η επίσκεψη ήταν ιδιωτική.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter