Την Τρίτη η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες (Photos)

Την Τρίτη η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες (Photos)

Την Τρίτη, 24 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στην Αρχαία Ολυμπία, η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «Πιεονγκτσάνγκ 2018».

Το Ολυμπιακό Φως θα γεννηθεί στο ναό της Ήρας σύμφωνα με την παράδοση, απευθείας από τις ακτίνες του ηλίου, με παρόντες τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, τον Πρωθυπουργό της Νοτίου Κορέας Nak-Yon Lee, τον Πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Τόμας Μπαχ, τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, στελέχη της Οργανωτικής Επιτροπής “PyeongChang 2018” και σύσσωμη τη νέα Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής με τον Πρόεδρό της Σπύρο Καπράλο.

Ο 24χρονος, Απόστολος Αγγέλης (φωτογραφία), θα είναι ο πρώτος λαμπαδηδρόμος κατά την τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας.

“Είναι μεγάλη τιμή για μένα η επιλογή μου ως πρώτου λαμπαδηδρόμου των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2018. Πρόκειται πραγματικά για μια μοναδική στιγμή που αναμένω με μεγάλη αγωνία. Νιώθω πραγματικά πολύ υπερήφανος και με μοναδικά συναισθήματα χαράς στην ψυχή μου“, λέει ο Απόστολος Αγγέλης.

Μετά το πέρας της επταήμερης λαμπαδηδρομίας επί ελληνικού εδάφους, το Ολυμπιακό Φως θα παραδοθεί στην Οργανωτική Επιτροπή των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων της Νότιας Κορέας, στις 31 Οκτωβρίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Σήμερα ολοκληρώθηκε στην αρχαία Ολυμπία με απόλυτη επιτυχία και κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες, μία από τις πρόβες της τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους ΧΧΙΙΙ χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες “PyeongChang 2018”

Η ηθοποιός Κατερίνα Λέχου παίζοντας τον ρόλο της Αρχιέριας κρατά την Ολυμπιακή Φλόγα κατά τη διάρκεια της πρόβας της τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, στην Αρχαία Ολυμπία.

Δείτε τις φωτογραφίες από τη σημερινή πρόβα:










Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter