Θοδωρής Μαραντίνης: Ίσως ο γάμος μου με τη Σίσσυ επισκίασε το θέμα της καριέρας μου (Video)

Θοδωρής Μαραντίνης: Ίσως ο γάμος μου με τη Σίσσυ επισκίασε το θέμα της καριέρας μου (Video)

Σε ένα πολύ προσωπικό θέμα αναφέρθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης στη συνέντευξη που έδωσε στον «Fipster» και στην ενότητα «Θάρρος ή Αλήθεια».

Ο frontman των Onirama μίλησε για τον γάμο του με τη Σίσσυ Χρηστίδου, το διαζύγιο τους και πως επηρεάστηκε η καριέρα του από αυτό.

Ο τραγουδιστής σχολίασε πως ίσως η πολύ δημοσιότητα να έκανε κακό στη δική του καριέρα εν αντιθέσει με της παρουσιάστριας.

«Κοιτώντας πίσω, θεωρώ ότι δεν χρειάζονταν κάποια πράγματα. Από τη μεριά μου τουλάχιστον, δεν χρειαζόταν. Νομίζω ότι επισκίασε το θέμα της καριέρας. Κάποια στιγμή ο κόσμος ασχολούταν μόνο με αυτό, αντί με την καριέρα μου. Η καριέρα της Σίσσυς δεν επηρεάζεται από αυτό, ίσως τη βοηθάει κιόλας, αλλά στον μέσο όρο του, θεωρώ ότι το χειριστήκαμε κι οι δύο καλά».

«Όσο μεγαλώνω, τείνω να πιστεύω πως όταν κάτι το διατηρείς λίγο πιο προσωπικό, έχει μια μεγαλύτερη ομορφιά. Δεν μπορείς να καταπιέζεσαι βέβαια και να φτάσεις στο άλλο άκρο, να μην μπορείς να έχεις μία σχέση και να βγεις έξω για φαγητό, αλλά δεν χρειάζεται και να μολύνεις τη σχέση σου με την υπερπροβολή».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter