Θοδωρής Τσελίδης: Η απονομή του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες (Video)

Θοδωρής Τσελίδης: Η απονομή του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες (Video)

Ολοκληρώθηκε η απονομή των μεταλλίων στην κατηγορία -90 κιλών του τζούντο ανδρών στο Παρίσι με την κορυφαία στιγμή για τον Έλληνα Τζουντόκα Θεόδωρο Τσελίδη να ανεβαίνει στο τρίτο σκαλί του βάθρου των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, αφού κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία -90 κιλών στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 κατέκτησε ο Λάσα Μπεκάουρι από τη Γεωργία, το αργυρό μετάλλιο πήρε ο Σανσίρο Μουράο από την Ιαπωνία και τα δύο χάλκινα που δίνονται στο τζούντο, κρέμασαν στο στήθος τους ο Μαξίμ-Γκαέλ Ενγκαγιάπ Χαμπού από τη Γαλλία και – μέσω των ρεπεσάζ – ο Θοδωρής Τσελίδης από την Ελλάδα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, την απονομή έκανε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος σε κλίμα συγκίνησης για το πρώτο μετάλλιο που κατακτά η χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Διαβάστε επίσης

Φιάσκο η δίκη για τη δολοφονία Καραϊβάζ: Αθώοι οι κατηγορούμενοι μετά τη δήθεν «επιτυχία» της ΕΛΑΣ

Αρβανίτης για τη δολοφονία του Καραϊβάζ: «Παρά τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης, η υπόθεση παραμένει ανεξιχνίαστη»

Επιστολή Κουτσούμπα σε Τασούλα: «Να έρθει το πόρισμα του Αρείου Πάγου στη Βουλή και να συγκληθεί η Επιτροπή Θεσμών»

«Ζυμώσεις» σε ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και Πλεύση μετά το «κουρελόχαρτο» του Αρείου Πάγου

Documento Newsletter