Απίστευτες εικόνες: ΜΑΤ βρίζουν και χειρονομούν εναντίον διαδηλωτών στην πορεία για τη γυναικοκτονία της Κυριακής (Video)

Απίστευτες εικόνες: ΜΑΤ βρίζουν και χειρονομούν εναντίον διαδηλωτών στην πορεία για τη γυναικοκτονία της Κυριακής (Video)

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε για τη στάση της αστυνομίας στη γυναικοκτονία της Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, τα ΜΑΤ στη σημερινή πορεία συνεχίζουν να προκαλούν τραμπουκίζοντας διαδηλωτές που διαμαρτύρονται για τη δολοφονία.

Φεμινιστικές οργανώσεις, φοιτητικοί σύλλογοι και συλλογικότητες πραγματοποιούν πορεία στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως φαίνεται στα βίντεο και τις φωτογραφίες από τη διαδήλωση, η αστυνομία περικύκλωσε προκλητικά την πορεία και οι άνδρες των ΜΑΤ ξεκίνησαν τους τραμπουκισμούς.

Στα βίντεο που δημοσιεύουμε, αστυνομικοί κάνουν χειρονομίες και βρίζουν διαδηλωτές και διαδηλώτριες. Ενώ χωρίς καμία ντροπή άνδρας των ΜΑΤ αναπαράγει την προπαγάνδα των ακροδεξιών κύκλων και φωνάζει προκλητικά «δικός σας σκότωσε την Κυριακή».

Η αστυνομία του κυρίου Χρυσοχοΐδη και της κυβέρνησης είναι για ακόμα μια φορά τελείως ανεξέλεγκτη, γνωρίζοντας άλλωστε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία τιμωρία για όσα κάνουν τα όργανά της.

Διαβάστε επίσης: «Την έλεγαν Κυριακή, δεν έψαχνε ταξί» – Πορεία στο κέντρο για τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους (Photos – Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter