Threads: Διαθέσιμη στην Ευρώπη η πλατφόρμα «αντίπαλο δέος» του X – Τι περιλαμβάνει

Threads: Διαθέσιμη στην Ευρώπη η πλατφόρμα «αντίπαλο δέος» του X – Τι περιλαμβάνει

Η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Threads είναι διαθέσιμη εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα στην Ευρώπη. Ο όμιλος Meta του Μαρκ Ζούκερμπεργκ προέβη στις σχετικές ανακοινώσεις την περασμένη Πέμπτη, σημειώνοντας ότι στοχεύει να «χτυπήσει» το X (πρώην Twitter) του Ίλον Μασκ.

Η πρεμιέρα της πλατφόρμας στις ΗΠΑ έγινε από τον περασμένο Ιούλιο, ωστόσο χρειάστηκε να περάσουν μερικοί μήνες για την έλευσή της στην Ευρώπη. Αιτία, ο χρόνος που απαιτήθηκε για να αφομοιωθούν οι ευρωπαϊκοί κανόνες.

Τι είναι το Threads

Η εν λόγω πλατφόρμα δημιουργήθηκε από το team του Instagram και προσφέρει χώρο ενημέρωσης σε πραγματικό χρόνο και τη δυνατότητα δημόσιων συζητήσεων.

Η σύνδεση με το Threads γίνεται απλά μέσω του λογαριασμού στο Instagram. Oι χρήστες μπορούν να ακολουθούν και να συνδέονται με φίλους και άλλους διαδικτυακούς δημιουργούς.

Στη ροή αναρτώνται θέματα από τα άτομα ή τους οργανισμούς που ακολουθούν οι χρήστες, αλλά και προτεινόμενο περιεχόμενο.

Τα post μπορούν να έχουν μήκος έως και 500 χαρακτήρες και δέχονται φωτογραφίες, συνδέσμους αλλά και βίντεο διάρκειας έως 5 λεπτών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν ποιοι μπορούν να τους απαντούν στο Threads. Επίσης μπορούν να μπλοκάρουν ή να αναφέρουν ένα προφίλ πατώντας τη σχετική επιλογή στο μενού.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter