Τήρησε την παράδοση ο Καραμανλής – Δήλωση στήριξης για Μητσοτάκη λίγο πριν τις εκλογές

Τήρησε την παράδοση ο Καραμανλής – Δήλωση στήριξης για Μητσοτάκη λίγο πριν τις εκλογές

Την αγαπημένη του -και όχι τόσο συχνή- συνήθεια να πραγματοποιεί παρέμβαση λίγο πριν την προσφυγή στις κάλπες τήρησε ο Κώστας Καραμανλής, καθώς με δήλωσή του, προσερχόμενος στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ για την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, στήριξε τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως παρόμοια παρέμβαση είχε κάνει και πριν το δημοψήφισμα του 2015, όπως και σχετικά με άλλες σημαντικές εξελίξεις, όπως την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, αν και κατά βάση επιλέγει να σιωπά (ή να εκφράζει την άποψή του μέσω της… σιωπής).

Συγκεκριμένα, ο πρώην πρωθυπουργός έκανε την εξής δήλωση:

«Είμαστε όλοι εδώ συστρατευμένοι στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη στην τελική ευθεία για μια καθαρή νίκη. Μια νίκη που οδηγεί στην πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη η Ελλάδα. Ο τόπος χρειάζεται πολιτική σταθερότητα και ισχυρή κυβέρνηση. Χρειάζεται ανάπτυξη και επενδύσεις, κοινωνική δικαιοσύνη και φροντίδα για τους μη ευνοημένους. Χρειάζεται σοβαρότητα και υπευθυνότητα στο χειρισμό των εθνικών υποθέσεων, ειδικά σε μία περίοδο αστάθειας και αβεβαιότητας στη γειτονιά μας. Αυτή την προοπτική μόνο η παράταξή μας, η ΝΔ, μπορεί να διασφαλίσει».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter