Θρίλερ με τον θάνατο τουρίστριας στο Πήλιο: Τα σενάρια που εξετάζονται – Τι αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση

Θρίλερ με τον θάνατο τουρίστριας στο Πήλιο: Τα σενάρια που εξετάζονται – Τι αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση
Φωτογραφία αρχείου

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος 58χρονης τουρίστριας από τη Γερμανία η οποία παραθέριζε στην παραλία Μηλίνας στο Νότιο Πήλιο. Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στις 22 Ιουλίου και αρχικά ο θάνατος της είχε αποδοθεί σε παθολογικά αίτια, ωστόσο η ιατροδικαστική εξέταση άλλαξε τις εκτιμήσεις των αρχών καθώς εντοπίστηκε σφαίρα στην πλάτη της.

Σύμφωνα με την εξέταση που πραγματοποίησε η ιατροδικαστής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας της Λάρισας, Χρυσαυγή Κούση, «κατά την ιατροδικαστική εξέταση της θανούσης διαπιστώθηκε ότι αυτή φέρει τραύμα ως επί πύλης εισόδου βλήματος στην αριστερή οπίσθια θωρακική επιφάνεια, με φορά από πίσω προς τα εμπρός και με ανωφερή πορεία. Η πορεία του βλήματος διαπερνά το 9-10 μεσοπλεύριο διάστημα, τον κάτω λοβό του αριστερού πνεύμονα, το περικάρδιο, το οπίσθιο τοίχωμα της αριστερής κοιλίας της καρδιάς, το πρόσθιο τοίχωμα της αριστερής κοιλίας της καρδιάς – (διαμπερές τραύμα καρδιάς), το δεύτερο– τρίτο μεσοπλεύριο διάστημα, τα μαλακά μόρια άνωθεν του αριστερού μαστού, χωρίς πύλη εξόδου».

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία της ΕΛΑΣ, προκύπτει πως πρόκειται για βολίδα πυροβόλου όπλου, μικρού διαμετρήματος, πιθανόν 22mm. Η πύλη εισόδου δεν ήταν εμφανής, ενώ το φόρεμα της χρονικό θανούσης φέρει αντίστοιχα στο σημείο πολύ μικρή οπή.

Η γυναίκα ήταν νεκρή 4-5 ώρες πριν ο άνδρας της δηλώσει τον θάνατό της. Μεταφέρθηκε, από την παραλία της Μηλίνας του Ν. Πηλίου αρχικά στο Κ.Υ. Αργαλαστής, όπου διαπίστωσαν τον θάνατό της, αναφέροντας ότι οφείλονταν σε αιφνίδια αίτια.

Εσπευσμένα για κατάθεση ο σύζυγος και η κόρη της 58χρονης

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, κλήθηκαν εσπευσμένα για κατάθεση τόσο ο σύζυγος όσο και η κόρη της 58χρονης Γερμανίδας, χωρίς να προκύπτει προς το παρόν κάτι εις βάρος του πρώτου.

Τα σενάρια που εξετάζονται

 

Αμέσως μόλις έγιναν γνωστά τα αίτια του θανάτου ξεκίνησαν από την αστυνομία έρευνες, αν και προς το παρόν δεν έχουν προκύψει – κατά πληροφορίες επιβαρυντικά στοιχεία για κάποιον από το στενό περιβάλλον της άτυχης γυναίκας. Εξετάζεται δε και το σενάριο να σκοτώθηκε από «αδέσποτη» σφαίρα.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter