Θρίλερ στη Βόρεια Εύβοια: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του ελικοπτέρου (Photos – Video)

Θρίλερ στη Βόρεια Εύβοια: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του ελικοπτέρου (Photos – Video)

Θρίλερ είναι σε εξέλιξη στην Εύβοια, καθώς το μεσημέρι της Πέμπτης, το ελικόπτερο Augusta A109C, πολιτικού νηολογίου, έπεσε στην παραλία Αχλάδι. Αυτή την ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες στην θαλάσσια περιοχή της βόρειας Ευβοίας ενώ στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης συμμετέχει και μονάδα υποβρυχίων αποστολών του Λιμενικού Σώματος.

Όπως φαίνεται και σε βίντεο, το ελικόπτερο εξαφανίστηκε κυριολεκτικά από τον ορίζοντα και μετά από λίγο φάνηκε να πέφτει στη θάλασσα. Το βίντεο κατέγραψε η κάμερα της ΕΡΤ ενώ, ο δημοσιογράφος ο οποίος μετέδιδε εκείνη την ώρα ρεπορτάζ μίλησε στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και περιέγραψε στιγμή προς στιγμή όσα είδε πριν από την πτώση του ελικοπτέρου.

Όπως είπε «όταν πέρασε το ελικόπτερο από μπροστά μας, μας έκανε εντύπωση γιατί πετούσε πολύ χαμηλά, κοντά στο χωριό προς την Αγία Άννα. Κάποια στιγμή χάθηκε μέσα στην ομίχλη. Ακούσαμε έναν θόρυβο, όπως κάνει το ελικόπτερο όταν προσπαθεί να κάνει ο πιλότος του ελικοπτέρου στους κινητήρες για να κατεβάσει το διασώστη, με το συρματόσχοινο, με το βίντσι για να παραλάβουν κάποιον, κάποιον τραυματία ή κάποιο ασθενή.

Υπενθυμίζεται ότι στο ελικόπτερο επέβαινε μόνο ο πιλότος ο οποίος, κατά πληροφορίες, είχε «κατέβει» στο Μαντούδι λόγω των καιρικών συνθηκών. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι επιβάτες του ελικοπτέρου ήταν δύο.

Μάλιστα, ο πιλότος του Augusta φέρεται να ζήτησε άδεια απογείωσης από το Μαντούδι λίγο μετά τις 10 το πρωί της Πέμπτης με προορισμό τον Βόλο.

Βίντεο – ντοκουμέντο

Δείτε επίσης: Βίντεο – ντοκουμέντο: Η στιγμή της πτώσης του ελικοπτέρου στη Βόρεια Εύβοια

Διαβάστε επίσης: Πτώση ελικοπτέρου στη Βόρεια Εύβοια – Οι πρώτες πληροφορίες

Η στιγμή της πτώσης του ελικοπτέρου καταγράφηκε και από τον ΣΚΑΪ.

Δήμαρχος Μαντουδίου: Μπροστά από το σπίτι μου έχει πέσει

O Δήμαρχος Μαντουδίου δήλωσε στην ΕΡΤ ότι το ελικόπτερο έπεσε στην παραλία Αχλαδίου. «Μπροστά από το σπίτι μου έχει πέσει, με ειδοποίησαν δικοί μου άνθρωποι και πάμε τώρα στο σημείο» ανέφερε ο κ. Γεώργιος Τσαπουρνιώτης.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter