Θρίλερ στην Άρτα: Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από πέτρα η αιτία θανάτου του 65χρονου

Θρίλερ στην Άρτα: Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από πέτρα η αιτία θανάτου του 65χρονου

Νέες εξελίξεις στο θρίλερ στην Άρτα όπου 38χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε τον 65χρονο πατέρα του. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση που εκδόθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, λίγη ώρα πριν ο 38χρονος βρεθεί ενώπιον του ανακριτή, η αιτία θανάτου του 65χρονου είναι βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από αμβλύ όργανο, και συγκεκριμένα πέτρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος που εντοπίστηκε την Τρίτη από έναν βοσκό σε στάβλο, ομολόγησε ότι σκότωσε τον πατέρα του μετά από καβγά, συνελήφθη και μεταφέρθηκε από αστυνομικούς στην Άμφισσα.

Διαβάστε επίσης: Θρίλερ στην Άρτα: «Μας είπε να καλέσουμε την Αστυνομία για να τον πάρει» λέει ο βοσκός που εντόπισε τον 38χρονο (Video)

«Τον χτύπησα με μία πέτρα στο κεφάλι»

«Τσακωθήκαμε και πάνω στην συμπλοκή, τον σκότωσα. Τον χτύπησα με μια πέτρα στο κεφάλι», φέρεται να είπε σε αστυνομικούς. Η δολοφονία σύμφωνα με τα στοιχεία, έγινε σε παραλιακό δρόμο και ο δράστης πέταξε τη σορό στον χωματόδρομο και μετά συνέχισε τον δρόμο του. Στο σημείο που βρέθηκε η σορός, εντοπίστηκε και το κινητό του 37χρονου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπήρξε ένα τηλεφώνημα από κάποιον από το σπίτι ώστε να ρωτήσει που βρίσκονται πατέρας και γιος και εκείνοι απάντησαν πως γυρνάνε αλλά έγινε αντιληπτό πως είχε προηγηθεί ένας έντονος τσακωμός.

Μαρτυρία από τον βοσκό που τον εντόπισε

Ο βοσκός που εντόπισε τον 38χρονο στο μαντρί του, μιλώντας στον Alpha, ανέφερε ότι «Έχουμε μια περιοχή συρματοπλεγμένη, για να μην μπαίνουν τα ζώα. Εκεί τον βρήκαμε. Μας είπε ότι διψάει και πεινάει, ήταν με το κεφάλι κρεμασμένο». Μάλιστα, όπως ανέφερε ο βοσκός, «Εμείς φοβηθήκαμε ότι είναι κλέφτης και του είπαμε ότι θα πάρουμε την αστυνομία και εκείνος μας είπε πάρτε την να έρθει να με πάρει». Σύμφωνα με τον ίδιο, ο 38χρονος «ήταν ήρεμος, συζητούσαμε, δεν φαινόταν για φονιάς» και συμπλήρωσε ότι «εκεί που είναι το μαντρί είναι δύσβατο το μέρος, δεν ξέρω πως βρέθηκαν εκεί».

Διαβάστε επίσης: Θρίλερ στην Άρτα: Στον ανακριτή ο 38χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε τον πατέρα του

Το χρονικό

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 65χρονος μετέβη στη Λαμία, για να παραλάβει τον 38χρονο γιο του, ο οποίος νοσηλεύονταν με ελαφρά τραύματα, που είχε υποστεί από τροχαίο ατύχημα στο δρόμο Τυμφρηστού – Καρπενησίου. Επειδή, οι εξετάσεις ήταν καθαρές ο 68χρονος πατέρας πρότεινε στο γιο του να τον μεταφέρει στο σπίτι τους στην Άρτα. Επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο και μετά από κάποιες ώρες τα ίχνη τους χάθηκαν.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter