Θρίλερ στο Περιστέρι: Ασφυκτικός ο θάνατος της 17χρονης – Οι μώλωπες στο σώμα που μαρτυρούν πάλη

Θρίλερ στο Περιστέρι: Ασφυκτικός ο θάνατος της 17χρονης – Οι μώλωπες στο σώμα που μαρτυρούν πάλη
Φωτογραφία αρχείου

Συγκλονίζουν οι πληροφορίες που έρχονται στο φως από τις συνθήκες θανάτου της 17χρονης κοπέλας που εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της τα ξημερώματα της Τρίτης, έχοντας μώλωπες στο σώμα της. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, το νεαρό κορίτσι πέθανε από ασφυξία.

Όσο και αν οι αστυνομικοί αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά  όλα συντείνουν στο ότι πρόκειται για μία ακόμα γυναικοκτονία, τρίτη μέσα σε τρεις μέρες.

Δείτε επίσης: Σοκ και στο Περιστέρι: Νεκρή 17χρονη μέσα στο σπίτι της – Αναζητείται ο σύντροφός της

Την άτυχη 17χρονη εντόπισαν η μητέρα και η αδερφή της και οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν δολοφονία καθώς η ανήλικη έφερε μώλωπες και ίχνη πάλης στο σώμα της. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα βρέθηκε ημίγυμνη και με τη φόρμα της κατεβασμένη ενώ στο σώμα της υπήρχαν μώλωπες. Ωστόσο, στο σπίτι δεν βρήκαν σημάδια παραβίασης, κάτι που οδηγεί τους αστυνομικούς στο ότι πιθανότατα ο δράστης είναι ένα άτομο που γνώριζε η 17χρονη και άνοιξε την πόρτα. Σε αυτό το μήκος κύματος, η αστυνομία αναζητά τον σύντροφο της 17χρονης προκειμένου να ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση.

Σημειώνεται πως η οικογένεια της 17χρονης είχε μετακομίσει πρόσφατα στο σπίτι της οδού Αραχώβης.

Η μητέρα και η αδερφή του θύματος, βρίσκονται στη ΓΑΔΑ για κατάθεση.

Τι λένε οι φίλοι της 17χρονης

Σύμφωνα με τις καταθέσεις από φίλους και συγκάτοικους, ο φίλος της 17χρονης επέστρεψε τη Δευτέρα στο διαμέρισμα στο Περιστέρι, πήρε μία βαλίτσα και τους είπε «εγώ φεύγω από το σπίτι», χωρίς να τους διευκρινίσει πού πηγαίνει ή τον λόγο που φεύγει.

Φίλη της 17χρονης μιλώντας στο Open ανέφερε ότι την τελευταία φορά που την είχε δει ήταν πριν λίγες ημέρες. «Ήτανε φίλη μου. Είχα καιρό να τη δω. Προχθές ήταν η τελευταία φορά που την είδα. Ήταν σε καλή κατάσταση, μια χαρά, χαρούμενη (…)» δηλώνει η κοπέλα, λέγοντας για τον σύντροφο της 17χρονης πως «τον ήξερα, ήταν μεγαλύτερης ηλικίας (σ.σ. από των κοριτσιών)».

Η κοπέλα, παράλληλα, ανέφερε πως δεν ξέρει ακριβώς πόσο καιρό ήταν μαζί, λέγοντας «ίσως 4-5 μήνες». Σε ερώτηση εάν υπήρχαν καυγάδες, η κοπέλα δήλωσε πως δεν γνώριζε κάτι τέτοιο.

«Φαινόταν ήσυχος άνθρωπος και ούτε ότι θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο» πρόσθεσε αναφορικά με τον σύντροφο της 17χρονης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter