Θρίλερ στο Πλουτοχώρι Ηλείας: Όχημα παρασύρθηκε από χείμαρρο – «Δεν μπορώ να ανοίξω τις πόρτες», φώναξε ο οδηγός

Θρίλερ στο Πλουτοχώρι Ηλείας: Όχημα παρασύρθηκε από χείμαρρο – «Δεν μπορώ να ανοίξω τις πόρτες», φώναξε ο οδηγός
Φωτογραφία: Patrisnews.gr

Συναγερμός έχει σημάνει το βράδυ της Δευτέρας στο Πλουτοχώρι δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων στην Ηλεία καθώς όχημα παρασύρθηκε από τα νερά χειμάρρου λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή. «Του φώναζαν να μην περάσει, αλλά εκείνος προχώρησε», λέει στο documentonews.gr ο Νικόλαος Κοροβέσης, αντιπεριφερειάρχης Ηλείας.

«Αγνοείται το ζευγάρι. Ο οδηγός περίπου 40 ετών, κάτοικος της περιοχής», εξηγεί ο κ. Κοροβέσης και τονίζει: «Το συμβάν έγινε στην είσοδο του χωριού όταν πήγαν ένα γεφύρι στην είσοδο του χωριού».

«Οι συμπολίτες του φώναζαν να μην περάσει. Αλλά εκείνος προχώρησε. Είδαν το αυτοκίνητο που εξαφανίστηκε στα νερά», υπογραμμίζει.

Δυνάμεις της ΕΜΑΚ χτενίζουν την περιοχή. Το όχημα αλλά και οι επιβαίνοντες, ακόμη δεν έχουν εντοπιστεί.

Δείτε επίσης: Συναγερμός στην Ηλεία: Αυτοκίνητο παρασύρθηκε από χείμαρρο – Αγνοούνται οι επιβάτες

«Δεν μπορώ να ανοίξω τις πόρτες»

Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως κάτοικος της περιοχής μιλούσε με τον οδηγό ενώ το όχημα παρασυρόταν από τον χείμαρρο και του έλεγε να βγει έξω.

Μάλιστα, ο οδηγός πρόλαβε να πει ότι «δεν μπορώ να ανοίξω τις πόρτες».

Πηγές της Πυροσβεστικής τόνισαν στο documentonews.gr ότι αυτός ο χείμαρρος είναι ιδιαίτερα δύσβατος μετά από 800 μέτρα καταλήγει στον Αλφειό Ποταμό. Εκεί σπεύδουν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής όπου αναμένεται να ρίξουν το βάρος της έρευνας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter