Θρήνος στην Εύβοια: Βρέφος ενός έτους νεκρό από ηλεκτροπληξία (Video)

Θρήνος στην Εύβοια: Βρέφος ενός έτους νεκρό από ηλεκτροπληξία (Video)

Θρήνος έχει «σκεπάσει» την τοπική κοινωνία στην Εύβοια μετά την τραγική είδηση του θανάτου ενός βρέφους 12 μηνών.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες το μωρό μεταφέρθηκε νεκρό στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου, ενώ σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο θάνατος προήλθε από ηλεκτροπληξία κάτι που αναμένεται να επιβεβαιωθεί από την νεκροψία – νεκροτομή.

Την ίδια ώρα συγκλονίζουν οι μαρτυρίες του πατέρα και της γιαγιάς του παιδιού. «Μια χαρά ήταν τα παιδάκια, έπαιζαν και ακούμπησε το χέρι στην πρίζα. Κάτι είχε εκεί μικρό για τα κουνούπια εκεί το έβαλε το χεράκι του. Σε αυτό το μηχάνημα για τα κουνούπια που ήταν στην πρίζα. Το μικρό μωράκι έπαιζε με τα δύο αδέλφια του όταν κατά λάθος έβαλε τα χεράκια του σε εντομοαπωθητικό το οποίο ήταν συνδεδεμένο στην πρίζα με την υψηλή τάση ρεύματος να περνάει μοιραία από το σωματάκι του. Ήταν με τον μπαμπά εκείνη την ώρα; – Με τη μαμά. Τα πρόσεχε πολύ, πολύ τα πρόσεχε. Ήταν εκεί, εκεί ήταν κοντά του», είπε η ίδια στο Mega.

Για το τραγικό περιστατικό μίλησε και γιατρός του Κέντρου Υγείας Αλιβερίου. «Όταν μας το έφεραν εδώ ήταν νεκρό. Είχαν νεκρωθεί τα εγκεφαλικά του κύτταρα. Τώρα η μητέρα μου είπε ότι το συμβάν έγινε στις 11 παρά 10 το πρωί. Προσπάθησε να βγάλει ένα εντομοαπωθητικό από την πρίζα και έπαθε ηλεκτροπληξία», είπε.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter