Της Μαρέβας της αρέσουν οι απόψεις του Καρίπογλου για τα παιδιά και η επίθεση στην Ακρίτα

Της Μαρέβας της αρέσουν οι απόψεις του Καρίπογλου για τα παιδιά και η επίθεση στην Ακρίτα

Αν πιστεύετε πως στο περιβάλλον του Κυριάκου Μητσοτάκη το έχουν τερματίσει, πλανάστε…

Κάθε μέρα το κοίτασμα της χυδαιότητες κατεβαίνει πιο χαμηλά με αποτέλεσμα να παρασύρει τους «άριστους» της ΝΔ σε μία πρωτοφανή κατρακύλα που δύσκολα η ελληνική πολιτική σκηνή θα μπορούσε να φανταστεί, ιδιαίτερα όταν μιλάμε για «επιβράβευση» της ασέλγειας κατά ανηλίκων, θυμάτων της σωματεμπορίας.

Και βέβαια η Ν.Δ. δεν έχει κανένα ελαφρυντικό, όπως δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό το δικαστήριο στον Νίκο Γεωργιάδη. 

Ούτε και η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι που πατάει «like» στο tweet Καρίπογλου δηλώνοντας έτσι πως της αρέσει με όσα λέει για τα παιδιά αλλά και την Έλενα Ακρίτα.

«Η κ. Έλενα Ακρίτα σχολίασε το νομικό κείμενό μου, αλλά δεν κατάλαβε πολλά. Για να της το εξηγήσω, της λέω ότι το αδίκημα για το οποίο συζητάμε είναι το 351Α 1γ ΠΚ, που τιμωρεί άμα πληρώνεις για να γαμήσεις. Είναι το ακριβώς αντίθετο από το να μένεις άγαμη για να εισπράττεις», γράφει ο Αντύπας Καρίπογλου, ο ίδιος που είχε παραδεχθεί ότι ο κόσμος «ήξερε για τον Νίκο Γεωργιάδη».

Τελικά στη ΝΔ είναι σαν την κινούμενη άμμο… Όσο προσπαθούν να αντιδράσουν λανθασμένα τόσο πιο βαθιά χώνονται μέσα, με καμιά ελπίδα να διασωθούν…

Διαβάστε ακόμα: «Σκοτωμός» στους υπερασπιστές του Γεωργιάδη: Ο Καρίπογλου «κράζει» άγρια τον Θεοδωρόπουλο που τον επικαλείται στο… «γονατογράφημά του»!

Διαβάστε ακόμα: Ομολογία Καρίπογλου: Ο χώρος ήξερε για τον Νίκο Γεωργιάδη

Διαβάστε ακόμα: Έλενα Ακρίτα: Ε όχι και προσωπική υπόθεση η ασέλγεια σε ανήλικα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter