Θύρα 7: Η πρώτη αντίδραση οπαδών για τα 1.000 ατομα στα γήπεδα

Θύρα 7: Η πρώτη αντίδραση οπαδών για τα 1.000 ατομα στα γήπεδα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Θύρα 7 σχετικά με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας και της μετάλλαξης “Ομικρον” σύμφωνα με τα οποία στις εξέδρες των γηπέδων θα βρίσκονται μέχρι 1000 φιλαθλοι.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού τονίζουν πως όσο διαρκέσουν τα μέτρα της Κυβέρνησης για τα γήπεδα, το πέταλο (θύρες 3-4-5-6-7) του “Γ. Καραϊσκάκης” θα παραμείνει κλειστό και ετοιμάζουν πορεία διαμαρτυρίας για τις 9 Ιανουαρίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Μετά τα τελευταία ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ μέτρα ενημερώνουμε ότι όσο διαρκούν αυτά το πέταλο της ΘΥΡΑΣ 7 (θύρες 3-4-5-6-7) θα παραμείνει κλειστό.

Δεν θα μπουμε στη διαδικασία να διαλέξουμε 200 εκλεκτούς από το σύνολο της ΘΥΡΑΣ 7 σε ένα πέταλο 6.600 οπαδών!
Καλούμε όλο τον κόσμο μας σε πορεία διαμαρτυρίας στον Πειραιά στις 9/1 (την ημέρα του παιχνίδιου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Αστερας Τρίπολης)!

Αυτόν τον κόσμο που εκείνη την ημέρα θα ήταν στο γήπεδο και ένας από τους λόγους που έτρεξε να εμβολιαστεί, ήταν για να βλέπει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας και έδωσε από το υστέρημα του χρήματα για να πάρει διαρκείας!

Έχουν και οι φίλαθλοι ΙΣΑ δικαιώματα με κάθε πολίτη!!

Καταλάβετε το!!

Πέρα από τους οπαδούς του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ καλούμε οποιονδήποτε πολίτη ασχέτως της ομάδας που υποστηρίζει σε αυτή την διαμαρτυρία!

Η κυβέρνηση οφείλει να αφουγκράζεται τους πολίτες,από την στιγμή που τα μέτρα που λαμβάνονται αφορούν αυτούς και την καθημερινότητά τους!

Αφού δεν μας υπολογίζεται….

Τώρα θα μας δείτε…..

Υ.Γ Το ΣΗΜΕΙΟ συνάντησης και η ΩΡΑ θα ανακοινωθούν τις πρώτες μέρες του νέου έτους».

Ετικέτες

Μυστικά & Documento

26/11/2023, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter