Τι απαντά η Έλενα Ακρίτα στη μήνυση Γεραπετρίτη

Τι απαντά η Έλενα Ακρίτα στη μήνυση Γεραπετρίτη

Ευθεία ήταν η απάντηση της δημοσιογράφου Έλενας Ακρίτα στη μήνυση του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη.

«Be my guest, sweetheart» έγραψε συγκεκριμένα η Έλενα Ακρίτα απευθυνόμενη στον Γιώργο Γεραπετρίτη διαμηνύοντας πως «δεν θα με φιμώσετε, ούτε θα με εκφοβίσετε, είμαι απο άλλο ύφασμα εγώ και δεν σκίζομαι εύκολα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι o υπουργός Επικρατείας στράφηκε δικαστικά τόσο κατά του προέδρου της «Πατριωτικής Ένωσης» Πρόδρομου Εμφιετζόγλου επειδή τον ενέπλεξε στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό όσο και κατά της Έλενας Ακρίτα επειδή ανήρτησε το συγκριμένο δημοσίευμα.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα: 

O Γεραπετρίτης μου έκανε μήνυση, επειδή κοινοποίησα το τουιτ Εμφιετζόγλου σχετικά με το 12χρονο θύμα των παδοβιαστών και των νταβατζήδων από τον Κολωνό.

Ποιός Γεραπετρίτης;

Ο Γεραπετριτης που αντιθεσμικά συναντήθηκε με τον παραιτηθέντα αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χρ. Τζανερίκο για το κόμμα Κασιδιάρη.

Ο Γεραπετρίτης που χειρίστηκε εθνικά θέματα αποδυναμώνοντας τη θέση της Ελλάδας με τις ανεκδιήγητες δηλώσεις του περί 6 ναυτικών μιλίων.

Ο Γεραπετρίτης που είπε το αδιανόητο «Εάν είχαμε 5.000 ΜΕΘ θα είχαμε και περισσότερους νεκρούς».

Ο Γεραπετρίτης που δεν είχε την στοιχειώδη ευθιξία να παραιτηθεί μετά τις καταγγελίες του διευθυντή της ΕΥΠ ότι ήταν ενήμερος για το μέγα σκάνδαλο των υποκλοπών στην υπόθεση Ανδρουλάκη.

Ο Γεραπετρίτης που είχε στα οπα όπα έναν τύπο σαν τον Φουρθιωτη τον καταδικασμένο για πλήθος παρανομιών. Και ο όποιος έπεσε στα μαλακά – γιατί άραγε;

Κύριε Γεραπετρίτη, η γιαγιά μου έλεγε «καλύτερα να σε μισούν, παρά να σε λυπούνται». Δεν θα με φιμώσετε, ούτε θα με εκφοβίσετε, είμαι απο άλλο ύφασμα εγώ και δεν σκίζομαι εύκολα.

Όσο για τη μήνυση be my guest, sweetheart.

Edit. Είναι μαρτύριο να έχει κοραλλένιο αυτί: δεν ιδρώνει με τίποτα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter