Τι απαντά ο Νίκος Μωραΐτης στο «κόψιμό» του από τον ΑΝΤ1: «Τα πιστεύω μου δεν είναι προς πώληση»

Τι απαντά ο Νίκος Μωραΐτης στο «κόψιμό» του από τον ΑΝΤ1: «Τα πιστεύω μου δεν είναι προς πώληση»

Τη δική του εκδοχή κατέθεσε ο Νίκος Μωραΐτης μετά το άκουσμα της είδησης πως αποπέμφθηκε από τάλεντ σόου του ΑΝΤ1 λόγω των… πολιτικών του απόψεων.

Αφού επιβεβαιώνει και επίσημα το «κόψιμό» του από το τάλεντ σόου TheFinal4 του ΑΝΤ1, ο γνωστός στιχουργός αναφέρει τι συνέβη μέχρι να τον πείσουν να δεχθεί τη συγκεκριμένη θέση στην κριτική επιτροπή και καταλήγει στην αιφνιδιαστική αποπομπή του.

Διαβάστε ακόμη: Εκτός ΑΝΤ1 ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης γιατί είναι… συριζαίος

Όπως αναφέρει ο ίδιος, «θα ήταν γελοίο να μιλήσω για «πολιτική δίωξη», όταν άνθρωποι έχουν φυλακιστεί και εξοριστεί για τις ιδέες τους» αλλά είναι προφανές για εκείνον ότι «οι λόγοι της αποπομπής είναι τα tweet μου και τα κείμενά μου υπέρ του Αλέξη Τσίπρα και εναντίον της διαφθοράς, της διαπλοκής και του πολιτικού συστήματος που χρεοκόπησε τη χώρα».

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μωραΐτης γράφει στο Facebook:

«Αγαπητοί φίλοι, Πριν από λίγο μού ανακοινώθηκε προφορικά ότι με διώχνουν από μέλος της κριτικής επιτροπής του τάλεντ σόου TheFinal4 του ΑΝΤ1. Περιμένω γραπτή επιβεβαίωση. Ενώ συζητούσαμε μήνες, ενώ ήρθαν μέχρι την Πάρο για να με πείσουν να δεχτώ, ενώ ανακοίνωσαν την κριτική επιτροπή και μας έβαλαν να κάνουμε γυρίσματα, σήμερα ξαφνικά έμαθαν ότι το format της εκπομπής επιτρέπει τρεις και όχι τέσσερις κριτές (επιχείρημα ανυπόστατο, αφού, όπως θα δείτε στο Wikipedia, σε άλλες χώρες οι κριτές είναι τρεις, σε άλλες τέσσερις). Θα ήταν γελοίο να μιλήσω για «πολιτική δίωξη», όταν άνθρωποι έχουν φυλακιστεί και εξοριστεί για τις ιδέες τους. Προφανώς όμως οι λόγοι της αποπομπής είναι τα tweet μου και τα κείμενά μου υπέρ του Αλέξη Τσίπρα και εναντίον της διαφθοράς, της διαπλοκής και του πολιτικού συστήματος που χρεοκόπησε τη χώρα – κείμενα που, μόλις ανακοινώθηκε η συνεργασία μου με τον ΑΝΤ1, ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων από φανατικά τρολ του διαδικτύου που ζητούσαν την απόλυσή μου. Τα επιχειρήματά τους φαίνεται να υιοθετεί ο ANT1 με την αποπομπή μου. Δουλεύω από 19 ετών σε μεγάλους εκδότες – επιχειρηματίες στο κομμάτι της μουσικής, όπως θα γινόταν και στο σόου αυτό. Αμείβουν και παίρνουν την εργασία μου ως προς τη μουσική. Τα πιστεύω μου δεν είναι προς πώληση».

https://www.facebook.com/nikos.moraitis1/posts/10218209098991729

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter