Τι απαντά ο Όμιλος Νικολάου Δασκαλαντωνάκη στα δημοσιεύματα για την εταιρεία

Τι απαντά ο Όμιλος Νικολάου Δασκαλαντωνάκη στα δημοσιεύματα για την εταιρεία

Ανακοίνωση – απάντηση εξέδωσε ο Όμιλος Νικολάου Δασκαλαντωνάκη σχετικά με δημοσιεύματα σχετικά με την εταιρεία, το ΔΣ, και τα έγγραφα της εταιρείας που «εξαφανίστηκαν».

Η ανακοίνωση:

«Σε απάντηση ανακριβών δημοσιευμάτων που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την Εταιρεία Συμμετοχών Ελληνική Ξενοδοχειακή Εταιρεία ΑΕ (ΕΞΕ), ο Όμιλος Νικολάου Δασκαλαντωνάκη δηλώνει προς αποκατάσταση της αλήθειας τα εξής:

Οι Ιωάννης Δασκαλαντωνάκης, Κωνσταντίνα Δασκαλαντωνάκη και Παρθενόπη Φραγκούλη, σε αντίθεση με όσα διατείνονται, κρίθηκε οριστικά ότι είναι μέτοχοι μειοψηφίας της ως άνω εταιρείας με σειρά πρόσφατων δικαστικών αποφάσεων (Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών 20/2019 και 977/2019, Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών 2225/2018).

Ο διορισμός προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου στην ΕΞΕ, με συμμετοχή προσώπων επιλογής του Νικολάου Δασκαλαντωνάκη, έχει μοναδικό σκοπό την άμεση σύγκληση Γενικής Συνέλευσης της εταιρείας για εκλογή οριστικού Διοικητικού Συμβουλίου.

Σημειώνεται τέλος, ότι στις 20.09.2019 δικάζεται αγωγή αποζημίωσης της ΕΞΕ κατά της Παρθενόπης Φραγκούλη και συνεργατών των Ιωάννη Δασκαλαντωνάκη και Κωνσταντίνας Δασκαλαντωνάκη για υπεξαίρεση χρημάτων και εταιρικών εγγράφων της εταιρείας».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter