Τι απαντά το υπουργείο Πολιτισμού για την εμπλοκή της στην εισβολή αστυνομικών σε κινηματογράφο

Τι απαντά το υπουργείο Πολιτισμού για την εμπλοκή της στην εισβολή αστυνομικών σε κινηματογράφο

Mετά το σάλο που έχει προκληθεί από την καταγγελία για ανάμιξη του υπουργείου Πολιτισμού στην “επιχείρηση” αστυνομικών σε κινηματογράφο όπου ανήλικοι “πιάστηκαν” να παρακολουθούν την ταινία Joker, η ηγεσία του υπουργείου αναγκάστηκε να εκδώσει σχετική ανακοίνωση διάψευσης.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: 

«Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού διαψεύδει κατηγορηματικά την είδηση ότι έδωσε οποιαδήποτε εντολή στις αστυνομικές αρχές να παρέμβουν σε κινηματογραφικές αίθουσες. 

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού διαψεύδει κατηγορηματικά την είδηση ότι έδωσε οποιαδήποτε εντολή στις αστυνομικές αρχές να παρέμβουν σε κινηματογραφικές αίθουσες. Δεδομένου ότι στην είδηση φέρεται ότι υπάλληλοι του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού ενημέρωσαν για την παρουσία ανηλίκων στις αίθουσες προβολής, η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού έδωσε εντολή να εξακριβωθεί εάν πράγματι οι φερόμενες πληροφορίες αληθεύουν. Σε περίπτωση που εξακριβωθεί ότι οι καταγγέλλοντες είναι πράγματι υπάλληλοι του ΥΠΠΟΑ, θα κινηθούν οι προβλεπόμενες από τον Δημοσιοϋπαλληλικό Κώδικα διαδικασίες».

Διαβάστε επίσης: Συνέλαβαν και κακοποίησαν τον δικηγόρο του Documento, Γ. Απατσίδη, στο «αμαρτωλό» Α.Τ. Ομονοίας!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter