Τι απέγινε ο χιμπατζής του Μάικλ Τζάκσον (Photos)

Τι απέγινε ο χιμπατζής του Μάικλ Τζάκσον (Photos)

Μια φορά κι έναν καιρό ο Μάικλ Τζάκσον ήταν αχώριστος με τον χιμπατζή του, τον Bubbles, τον οποίο έπαιρνε παντού μαζί του, συμπεριλαμβανομένου κι ενός ταξιδιού στην Ιαπωνία όπου ήπιαν τσάι με τον δήμαρχο της Οσάκα, και μαθημάτων χορού για να μάθει το περίφημο moonwalk.

Πολλά χρόνια μετά τον θάνατο του Τζάκσον, πολλοί πίστευαν ότι ο χιμπατζής είχε πεθάνει και είχε διατηρηθεί σε φορμαλδεΰδη από έναν Γερμανό γιατρό, αλλά, όπως προκύπτει έκαναν λάθος.

Ο 35χρονος πλέον Bubbles ζει σε ένα καταφύγιο για ηλικιωμένα ζώα, στη Φλόριντα, χωρίς (ευτυχώς) ταξίδια στην πρώτη θέση,  στολές με γκλίτερ και εμφανίσεις σε βίντεο κλιπ.

https://www.instagram.com/p/BtJIFveh3O2/

https://www.instagram.com/p/BWGhbv7F-hz/

https://www.instagram.com/p/BdS8YFXhimV/

View this post on Instagram

Michael and Bubbles #michaeljacksonandBubbles

A post shared by Bruna Jackson ⚡❤ (@michael_jackson_1958_pop) on

Ο Bubbles ζει πλέον σαν ένας «απλός» χιμπατζής, αλλά λόγω του ότι έζησε πάντα σε αιχμαλωσία δεν μπορεί να αφεθεί ελεύθερος στη φύση, και μοιράζεται το χώρο με άλλους τρεις αρσενικούς και τέσσερις θηλυκούς χιμπατζήδες.

Η παρέα κοιμάται σε έναν χώρο οκτώ δωματίων, με κουβέρτες και φύλλα πεύκων, και τρέφεται με φυτά, λαχανικά και μπισκότα πρωτεΐνης, αν και ο Bubbles προτιμά τα μάνγκο.

Του αρέσει να… βάφει, να παίζει με τους φίλους του και ευχαριστιέται πολύ το νερό.



Ο Bubbles γεννήθηκε το 1983 και αγοράστηκε από τον Τζάκσον όταν ήταν οκτώ μηνών. Έζησε μαζί του στο Neverland, και μάρτυρες υποστηρίζουν ότι κοιμόταν στο υπνοδωμάτιό του, έτρωγε στην τραπεζαρία του, φορούσε πάνα και χρησιμοποιούσε το προσωπικό μπάνιο του τραγουδιστή.

Μάλιστα, λέγεται ότι ο Τζάκσον τον αποκαλούσε το «πρώτο παιδί» του και ζητούσε από τα παιδιά του να του φέρονται σαν αδελφό τους.

Ωστόσο, άλλες μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο Τζάκσον δε δίσταζε να χτυπάει τον Bubbles.

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε η κορυφαία Βρετανή ειδικός Τζέιν Γκούντολ, η οποία και κατηγόρησε πρόσωπο με πρόσωπο τον Τζάκσον ότι έδερνε τον χιμπατζή, αλλά και ο πρώην σύζυγος της Λατόγια Τζάκσον, Τζακ Γκόρντον, o οποίος είπε ότι είδε τον τραγουδιστή να του ρίχνει μπουνιές στο πρόσωπο και το στομάχι, λέγοντας «δεν το αισθάνεται, είναι χιμπατζής και πρέπει να τον τιθασεύσω».

Το 2003 ο Τζάκσον δήλωσε σε δημοσιογράφο ότι ο Bubbles είχε γίνει επιθετικός και μεταφέρθηκε σε καταφύγιο ζώων διότι φοβόταν να μην επιτεθεί στον γιό του.

Τώρα πάντως ζει ως ακόμη ένα ζώο καταφυγίου…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter