Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Τι «δείχνει» ο προφυλακτήρας για το σοκαριστικό τροχαίο στη Θήβα

Στο φως και νέα στοιχεία για τα αίτια του φρικτού τροχαίου στην Αθηνών-Λαμίας, με θύματα τέσσερις ανθρώπους.

Μεταξύ άλλων, οι αρχές προσπαθούν να βρουν απαντήσεις και στα τμήματα προφυλακτήρα που βρέθηκαν περίπου 100 μέτρα πριν το σημείο της φονικής σύγκρουσης , και, σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο» θα επιχειρήσουν να εξακριβώσουν εάν ανήκουν στην μοιραία Porsche.

Αν αποδειχθεί κάτι τέτοιο, θα ενισχυθεί το σενάριο πως υπήρξε πρόβλημα με τον πίσω δεξιό τροχό στο λάστιχο του αυτοκινήτου που έχασε αέρα, με αποτέλεσμα ο οδηγός του να χάσει τον έλεγχο.

Το κλατάρισμα μπορεί να οφείλεται είτε στην παλαιότητα των ελαστικών –κατά πληροφορίες πρόκειται για ελαστικά του 2006- είτε στο γεγονός ότι επρόκειτο για χειμερινά ελαστικά, που είναι παντελώς ακατάλληλα για ανάπτυξη τόσο μεγάλων ταχυτήτων.

Οι αρχές εξετάζουν επίσης εξονυχιστικά το υλικό από τις κάμερες της Εθνικής οδού, με τις εκτιμήσεις να συγκλίνουν ότι η Porsche έτρεχε με ταχύτητα μεγαλύτερη των 200 χιλιομέτρων.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.