Τι δείχνουν τα νεώτερα στοιχεία για την φονική ενέδρα στην χαρτοπαιχτική λέσχη της Καλλιθέας

Τι δείχνουν τα νεώτερα στοιχεία για την φονική ενέδρα στην χαρτοπαιχτική λέσχη της Καλλιθέας

H στυγερή δολοφονία στη μέση του δρόμου χθες τη νύχτα στην Καλλιθέα, μοιάζει με ξεκαθάρισμα λογαριασμών, σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα της ΕΛΑΣ. Οι τρεις δράστες σκότωσαν το 51χρονο θύμα τους στην οδό Δημοσθένους στη συμβολή της με την οδό Ταγματάρχη Πλέσσα. 

Ο 51χρονος στις 22:00 τη νύχτα κατέβηκε από το αυτοκίνητό του και προσπάθησε να κατευθυνθεί προς την κοντινή λέσχη της οποίας φέρεται ιδιοκτήτης. Δεν πρόλαβε να κάνει παρά μερικά μόλις μέτρα όταν τον πλησίασαν τρία άτομα. Σύμφωνα με το newsit.gr, ο ένας ήταν πεζός και φαινόταν να περιμένει κοντά στη λέσχη. Οι άλλοι δύο κινούνταν με μοτοσικλέτα.

Μάρτυρες αναφέρουν ότι άκουσαν φωνές. Για μερικά δευτερόλεπτα λένε υπήρξε καυγάς. Ύστερα ακούστηκαν τρεις πυροβολισμοί.

Ο 51χρονος βρέθηκε πεσμένος μέσα σε μια λίμνη αίματος. Είχε δεχθεί τρεις σφαίρες. Δυο στο στήθος και μια, πιθανότατα τη χαριστική, στο κεφάλι. Οι δράστες είχαν σπεύσει να εξαφανιστούν μέσα στη νύχτα.

Το χτύπημα θυμίζει ενέδρες ανθρώπων της νύχτας. Και οι έμπειροι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση λένε στο newsit.gr ότι όλα δείχνουν προσωπικές διαφορές και ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από την Ασφάλεια, η οποία ερευνά τις δραστηριότητες του θύματος, αλλά και τη νομιμότητα λειτουργίας της λέσχης.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter