Τι έδειξε η βαλλιστική εξέταση της σφαίρας που χτύπησε την 8χρονη Αλεξία

Τι έδειξε η βαλλιστική εξέταση της σφαίρας που χτύπησε την 8χρονη Αλεξία

Μία σφαίρα διαμετρήματος 0,38 χιλιοστών, η οποία έφυγε από ένα περίστροφο 357 ή 38 special, είναι αυτή που χτύπησε στη δεξιά κροταφική χώρα την 8χρονη Αλεξία, ενώ εκείνη καθόταν στην αυλή του σπιτιού της, στις Θεσπιές Βοιωτίας, ανήμερα του Πάσχα.

Η σφαίρα που αφαιρέθηκε από το κεφάλι της μικρής στάλθηκε για βαλλιστική έρευνα και το αποτέλεσμα επιβεβαίωσε τις αρχικές εκτιμήσεις των αστυνομικών, πως το όπλο δεν ήταν καραμπίνα αλλά περίστροφο.

Σύμφωνα με το tvstar.gr, μετά και το αποτέλεσμα της βαλλιστικής οι έρευνες για τον εντοπισμό του προσώπου που το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα πυροβόλησε με το περίστροφό του και πέτυχε την 8χρονη Αλεξία συνεχίζεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετέβη στη Θήβα κλιμάκιο από τα εγκληματολογικά εργαστήρια στην Αθήνα, για να ερευνήσει από πού προήλθε η αδέσποτη σφαίρα και από ποιο σημείο έπεσε ο πυροβολισμός.

Μάχη για τη ζωή της δίνει η 8χρονη

Την ίδια ώρα, εξακολουθεί να δίνει μάχη στο νοσοκομείο, το άτυχο κοριτσάκι. Η κατάσταση της υγείας της μικρής Αλεξίας παραμένει κρίσιμη, με το παιδάκι να νοσηλεύεται διασωληνωμένο στην εντατική του νοσοκομείου Παίδων.

Διαβάστε επίσης: Θήβα: Κρίσιμες ώρες στην εντατική για την 8χρονη – Ψάχνουν τον δράστη της μπαλοθιάς και μέσω Facebook (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter