Κάποιος φούρνος θα γκρεμίστηκε!

Τι έγραψε ο Πολάκης όταν άκουσε καλά λόγια από τον Παπαχρήστο

Κάποιος φούρνος θα γκρεμίστηκε, δεν γίνεται αλλιώς αλλά ο Γιώργος Παπαχρήστος από τη στήλη του στα Νέα έγραψε καλά λόγια για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη.

Όπως φαίνεται είναι τόσο μεγάλη η μαφία στα φάρμακα, το «κύκλωμα» που ακόμα και εκείνος είπε τα καλά λόγια για την άμεση αντίδραση του Υπουργείου.

Φρόντισε όμως να κρατήσει και τις αποστάσεις του λέγοντας πως «δεν είναι φίλος μου ούτε και θα γίνει ποτέ». Στο τέλος όμως επισημαίνει με μάλλον «προστατευτικό τόνο»: «Πολάκη, έχε το νου σου»

Τι έγραψε ο Παύλος Πολάκης:

Ή χάλασαν όλοι οι Φούρνοι του λεκανοπεδίου

Ή ισχύει η ρήση του Γκάντι :"ΠΡΩΤΑ σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΑΣ "

Τι είχε γράψει ο Γιώργος Παπαχρήστος:

Η «μαφία» των φαρμάκων

Δεν είναι φίλος μου ο Πολάκης, ούτε και θα γίνει ποτέ (είναι εντελώς έξω από την αισθητική μου - το έχω ξαναπεί). Αλλά έναν καλό λόγο θα τον πω γι' αυτόν: αναφέρομαι στην ακαριαία αντίδρασή του αναφορικά με τα τομάρια που υπηρετούν στο ΕΣΥ και εμπλέκονται στο κύκλωμα που έκλεβε τα φάρμακα των καρκινοπαθών και τα διοχέτευε στη «μαύρη», στη Γερμανία. Τους έθεσε σε αργία και τους παρέπεμψε με το ερώτημα της απόλυσης. Μακάρι να συμβεί αυτό το τελευταίο για να παραδειγματιστούν κι άλλοι επίορκοι που υπηρετούν στο ΕΣΥ. Αλλά κρατώ μια επιφύλαξη διότι πολλές φορές έχουμε παρακολουθήσει τέτοιες πομπώδεις αντιδράσεις, πλην όμως στο τέλος όλο κάτι γίνεται, κάποιο παράθυρο βρίσκεται, και τη γλιτώνουν οι τύποι.

Πολάκη, έχε τον νου σου…

Η -χάλασαν όλοι οι Φουρνοι του λεκανοπεδίου Η -ιςχυει η ρήση του Γκάντι :"ΠΡΩΤΑ σε αγνοούν ,μετα σε κοροϊδεύουν,μετα σε πολεμούν ,ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΑΣ "

Gepostet von Παυλος Πολακης am Freitag, 11. Mai 2018
ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.