Τι είναι το «Space force»;

Τι είναι το «Space force»;

Η σειρά του «Netflix» κάνει το διαστημικό έπος να μοιάζει με κωμική σαπουνόπερα.

Το μεγαλύτερο επίτευγμα του «Space force» είναι πως πετυχαίνει ότι πιο ηρωικό αμερικανικό ιδεώδες υπάρχει σήμερα να το κάνει να δείχνει ως η απόλυτη ανοησία. 

Η κατάκτηση του διαστήματος που είχε γίνει από τα 50’s κιόλας βασικό όπλο στη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου και μήλο της έριδος μεταξύ ΗΠΑ και ΕΣΣΔ, παρουσιάζεται στη σειρά του Netflix ως μια ουτοπία γεμάτη νοητικά… ζητήματα. Η σειρά που εμπνεύστηκαν οι Στιβ Καρέλ και Γκρεγκ Ντάνιελς αφορά στην περιπέτεια ενός στρατιωτικού με όχι και τόσο καλή φήμη, ο οποίος συνεργάζεται απρόθυμα με έναν εκκεντρικό επιστήμονα για να προετοιμάσουν τη νεότερη υπηρεσία του στρατού των ΗΠΑ – αυτή είναι η «Διαστημική Δύναμη- στο πρότζεκτ «Κυριαρχία στο Διάστημα». 

Ο Στιβ Καρέλ κρατά και τον πρωταγωνιστικό ρόλο υποδυόμενος τον Μαρκ Νερντ (ουδόλως τυχαίο το όνομα), τον «νεότερο στρατηγό» στην ιστορία του αμερικανικού στρατού, ενώ ο Τζον Μάλκοβιτς κρατά σε χαμηλές πτήσεις τον ιδιόρρυθμο επιστήμονα του, βγάζοντας την «τρέλα» που απαιτεί ο ρόλος του με ύπουλο τρόπο και αξιοθαύμαστη αυτοσυγκράτηση. Οι άνθρωποι που δημιούργησαν το υπερεπιτυχημένο «Office» με τις 9 σεζόν και το σύνολο των 188 επεισοδίων στα 00’s, επιστρέφουν σε φουλ φόρμα και με το βλέμμα στραμμένο στα άστρα. 

Υπερφιλόδοξο sitcom που ξεκινά χαλαρά στο πρώτο επεισόδιο αλλά ανεβάζει την ένταση στη συνέχεια όπου και υπάρχουν τα πιο δυνατά κωμικά στοιχεία του τα οποία σχετίζονται με την καθημερινότητα στην μυστική βάση του Κολοράντο. Εκεί όπου μετακομίζει ο Νερντ με την οικογένεια του και προσπαθεί να τα βγάλει πέρα στο διπλό ταμπλό υποχρεώσεων σε δουλειά και σπίτι. 

Φυσικά η σειρά έχει ένα ακόμη λόγο για να μπει στην ατζέντα με τα ενδιαφέροντα σας καθώς υπάρχει και η σχετική αναφορά στην εποχή μας αφού είναι γνωστές οι διαθέσεις του κυρίου Τραμπ να στείλει ξανά ανθρώπους στο φεγγάρι μέχρι το 2024! Η σειρά ολοκληρώνεται σε 10 επεισόδια και η επιτυχία της έχει σχεδόν προεξοφλήσει τη δημιουργία και δεύτερης σεζόν.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter