Τι είπαν στην απολογία τους οι εμπλεκόμενοι στο «εστιατόριο της κοκαϊνης» στο Κολωνάκι

Τι είπαν στην απολογία τους οι εμπλεκόμενοι στο «εστιατόριο της κοκαϊνης» στο Κολωνάκι

Με την ολοκλήρωση των απολογιών των “διασήμων” κατηγορουμένων στην δίκη για τη διακίνηση ναρκωτικών με έδρα γνωστό εστιατόριο στο Κολωνάκι , συνεχίστηκε η δίκη για την υπόθεση που έχει γίνει γνωστή ως το … «σουσάδικο της κόκας». 

Στην απολογία της η γνωστή ηθοποιός Χ.Π. που ήταν μέτοχος στο εν λόγω εστιατόριο αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι γνώριζε τη συνέβαινε, τονίζοντας μάλιστα ότι δεν επρόκειτο ποτέ να έκανε κάτι που να έβαζε σε κίνδυνο τον γιό της ο οποίος είναι επίσης κατηγορούμενος.

Ακόμα η Χ.Π. αναφερόμενη στον συνεταίρο της, που φέρεται ως πρωταγωνιστικό πρόσωπο στην υπόθεση, τον χαρακτήρισε ως έναν καλόκαρδο άνθρωπο για τον οποίο δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι είχε εμπλοκή σε τέτοια ιστορία.

Σε ό,τι αφορά στους υπόλοιπους κατηγορούμενους στην υπόθεση, υποστήριξε ότι είχε μαζί τους απλώς μια κοινωνική γνωριμία.

Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι δεν ήταν καθόλου υποψιασμένη για το τι συνέβαινε στο εστιατόριο που φέρεται ως η έδρα εγκληματικής οργάνωσης μέσω της οποίας διακινούνταν ναρκωτικές ουσίες στους …διάσημους πελάτες.

Δεν πλησίασε ποτέ -όπως είπε – κανείς είτε την ίδια είτε τον γιο της, για να τους ενημερώσει για όσα συνέβαιναν.

Υπενθυμίζεται ότι στην ίδια υπόθεση είναι κατηγορούμενη και η πολύ γνωστή ηθοποιός Δ.Μ. η οποία όμως δεν προσήλθε στο δικαστήριο για να απολογηθεί. Ο πληρεξούσιος δικηγόρος της μάλιστα υποστήριξε πως η Δ.Μ. είναι περιστασιακός χρήστης και οι αναφορές της σε καταγεγραμμένες τηλεφωνικές συνομιλίες αφορούν σε ιδία χρήση.

Από την πλευρά του ο γιός της ηθοποιού, Χ.Π., δήλωσε κι αυτός με την σειρά του ότι είχε πλήρη άγνοια για τα του συνέβαινε στο εστιατόριο και αναφέρεται στην μεγάλη δικογραφία.

Η δίκη συνεχίζεται με την εισαγγελική αγόρευση .

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter