Τι είπε η 16χρονη κόρη της Ειρήνης Λαγούδη: H μητέρα μου ζητούσε από κάποιον να της επιστρέψει χρήματα

Τι είπε η 16χρονη κόρη της Ειρήνης Λαγούδη: H μητέρα μου ζητούσε από κάποιον να της επιστρέψει χρήματα

Βέβαιη πως η μητέρα της Ειρήνη Λαγούδη δεν αυτοκτόνησε αλλά κάποιος την σκότωσε, δηλώνει η 16χρονη κόρη της μέσω κατάθεσης της στον ανακριτή.

Όπως είπε η ανήλικη, η μητέρα της φερόταν απολύτως φυσιολογικά μέχρι και τις τελευταίες ημέρες πριν βρεθεί νεκρή.

«Ήταν υγιέστατη και πολύ ευδιάθετη. Μια εβδομάδα πριν έκανε μια μεγάλη γιορτή στο σπίτι, όπου χόρευε και τραγουδούσε. Υπάρχει βίντεο. Δεν αυτοκτονεί ένας άνθρωπος που μέχρι πρόσφατα πηγαίνει σε κέντρα καλλωπισμού και κομμωτήρια» φέρεται να δήλωσε η κόρη της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΙ η 16χρονη αναφέρθηκε σε ένα τηλεφώνημα της μητέρας της, λίγο πριν αυτή βρεθεί νεκρή, κατά την διάρκεια του οποίου το κορίτσι την είχε ακούσει να διαπληκτίζεται με άτομο ζητώντας πίσω χρηματικό ποσό που όπως δήλωνε της ανήκε.

Διαβάστε επίσηςΡαγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Λαγούδη – Σε απολογία ο βασικός κατηγορούμενος

«Θέλω τα λεφτά μου πίσω, σταμάτα να με κοροϊδεύεις. Είναι για ιερό σκοπό, είναι για τις σπουδές του παιδιού μου. Θα σε καταγγείλω και εσένα και την παρέα σου» φέρεται να είπε η Ειρήνη Λαγούδη.

Υπενθυμίζεται πως χθες, Τρίτη εκτός από την κόρη της 44χρονης Ειρήνης η ανακρίτρια Αγρινίου κάλεσε και τον αδερφό της άτυχης γυναίκας για απολογία. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταθέσει εκ νέου και ο βασικός ύποπτος της υπόθεσης. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter