Τι είπε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης στους εργαζόμενους του Mega – Γιατί δεν κατέθεσε αίτηση άδειας (Video)

Τι είπε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης στους εργαζόμενους του Mega – Γιατί δεν κατέθεσε αίτηση άδειας (Video)

Συνάντηση με τους εργαζόμενους του Mega είχε το μεσημέρι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, επιχειρώντας να εξηγήσει για ποιο λόγο το κανάλι δεν κατέθεσε αίτηση για απόκτηση τηλεοπτικής άδειας.

Ο μεγαλομέτοχος του καναλιού ανέφερε ότι δεν συμμετείχε στη διαδικασία αδειοδότησης, διότι, όπως είπε, δεν υπήρχε διαβεβαίωση από το ΕΣΡ ότι η νέα εταιρεία θα μπορούσε να απορροφήσει το Mega εν λειτουργία.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να κρατήσει μόνος του σε καμία περίπτωση το κανάλι, άφησε όμως ένα «παραθυράκι» λέγοντας ότι εάν βρεθεί άλλος μέτοχος, ενδέχεται να διεκδικήσει την έβδομη άδεια.

Ερωτηθείς για τα δεδουλευμένα των περίπου 400 εργαζομένων, απάντησε ότι έχει βάλει τους συμβούλους του να μελετήσουν τα νέα δεδομένα με τις τράπεζες και πώς μπορούν να διεκδικήσουν τα χρήματά τους και αν υπάρξει κάποια διαφορά, όπως είπε, «θα βάλουμε το χέρι στην τσέπη.»

Δελτίο Ειδήσεων από τους εργαζόμενους του MEGA – «420 οικογένειες διεκδικούν το μέλλον τους»

Δελτίο Ειδήσεων μετέδωσαν το μεσημέρι της Πέμπτης οι εργαζόμενοι του MEGA.

Οι εργαζόμενοι του «Μεγάλου Καναλιού» επισημαίνουν ότι «αυτές τις ώρες βρίσκεται σε εξέλιξη ένα έγκλημα σε βάρος 420 εργαζομένων του MEGA. Δημοσιογράφοι, Τεχνικοί και Διοικητικοί υπάλληλοι στήριξαν απλήρωτοι εδώ και 2 χρόνια το κανάλι προκειμένου να μην κλείσει. Τώρα αποκαλύπτεται ότι εξαπατήθηκαν. Στα ταμεία των τραπεζών συσσωρεύθηκαν 50 εκατ. ευρώ από διαφημίσεις, όμως οι μέτοχοι του καναλιού αποφάσισαν να μην συμμετέχουν στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. To MEGA οδηγείται σε ξαφνικό θάνατο.»«Οι μέτοχοι του MEGA και η κυβέρνηση οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους έστω και την ύστατη στιγμή. 420 εργαζόμενοι και οι οικογένειες τους τίθενται σε άμεσο κίνδυνο» καταλήγει η ανακοίνωση των εργαζομένων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter