Τι είπε στην απολογία του ο 46χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Δημήτρη Γραικού

Τι είπε στην απολογία του ο 46χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Δημήτρη Γραικού

Τα όσα διαδραματίστηκαν στις 3 Νοεμβρίου 2016 και οδήγησαν στο θάνατο του Δημήτρη Γραικού, περιέγραψε ο 46χρονος έμπορος κρεάτων, ο οποίος κατηγορείται ότι τον σκότωσε.

Τέσσερις ώρες κράτησε η απολογία του στην Ε’ τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης ο 46χρονος έμπορος.

«Δεν είχα πρόθεση να τον σκοτώσω. Έλεγε ότι του χρωστούσα χρήματα και αισθανόταν “ριγμένος”. Ήρθε στον στάβλο να με βρει. Διαφωνήσαμε, ήρθαμε στα χέρια. Κατά τη διάρκεια του καβγά έπεσε νεκρός. Θόλωσα. Όταν κατάλαβα ότι δε ζούσε πανικοβλήθηκα. Πάνω στον πανικό μου αποφάσισα να τον θάψω και να εξαφανίσω τον ίδιο και το αυτοκίνητο» είπε. 

Όταν συνελήφθη δήλωσε στις αρχές, σύμφωνα πάντα με το κεντρικό δελτίο του Star: «Τον χαστούκισα με αποτέλεσμα να πέσει. Κατά την πτώση του τραυματίστηκε θανάσιμα χτυπώντας με το κεφάλι σε τσιμεντένια επιφάνεια». 

Ωστόσο, στην ιατροδικαστική έκθεση αναφέρεται ως αιτία θανάτου οι βίαιες κακώσεις στον θώρακα από θλων όργανο, το οποίο μπορεί να είναι ένας λοστός ή ακόμη και μια μπουνιά.

Τελικά, ο 46χρονος έμπορος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Την ίδια ώρα χθες, έξω από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς του άτυχου κτηνοτρόφου, ενώ σημειώθηκε ένταση και λιποθυμίες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter