Τι είπε στους αστυνομικούς ο δράστης των πυροβολισμών στο Εφετείο

Τι είπε στους αστυνομικούς ο δράστης των πυροβολισμών στο Εφετείο

«Ήθελα να φοβίσω αυτούς που δολοφόνησαν τον Μάριο, ώστε να αποκαλύψουν, επιτέλους, πού τον έχουν θάψει. Αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο πυροβόλησα στον αέρα».

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, αυτά τόνισε αρχικά σε αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ο ξάδελφος της μητέρας του Μάριου Παπαγεωργίου, σχετικά με την ενέργειά του να πυροβολήσει στον αέρα το πρωί, έξω από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο, τη στιγμή που έκανε δηλώσεις σε δημοσιογράφους.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι η οικογένεια του θύματος δεν μπορεί να βρει το πτώμα του παιδιού «γιατί έχουμε μπλέξει με λαμόγια». Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με αξιόπιστες αστυνομικές πηγές, ο δράστης είπε ότι «αυτοί οι πυροβολισμοί ήταν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη νέα αναβολή της δίκης» αυτής της πολύκροτης υπόθεσης.

Παράλληλα, σύμφωνα με την κατάθεση δύο γυναικών, που είναι ξαδέλφες του δράστη, δεν οπλοφορούσε μέσα στο δικαστήριο, αλλά μόνο έξω από αυτό. Συγκεκριμένα, οι δύο γυναίκες είπαν, μεταξύ άλλων, στους αστυνομικούς: «Όταν έμπαινε στην αίθουσα ο ξάδελφος μάς έδινε ένα τσαντάκι, που δεν γνωρίζαμε τι περιείχε, ενώ όταν έβγαινε έξω του το ξαναδίναμε. Δεν γνωρίζαμε ότι είχε όπλο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter