Τι είχες, Γιάννη, τι είχα πάντα

Τι είχες, Γιάννη, τι είχα πάντα

Oλα τα είχε η χώρα αυτή την περίοδο, να μπλέξει με ποδοσφαιρικές σωβρακοφανέλες της έλειπε.

Και ως κερασάκι στην τούρτα να μπει από το παράθυρο ο Αντώνης Σαμαράς που καμία σχέση δεν έχει με το άθλημα (πλην του «παναθηναϊκάκια»), αλλά βρήκε ευκαιρία να υπενθυμίσει ότι είναι ο άνθρωπος που ως απερχόμενος πρωθυπουργός δεν παρευρέθηκε στην τελετή παράδοσης και παραλαβής του πρωθυπουργικού μεγάρου! Για τέτοια αμετροέπεια μιλάμε. Μόνο γι’ αυτό ο κ. Σαμαράς θα έπρεπε να βρεθεί εκτός πολιτικής με ποινή ισόβιου αποκλεισμού. Αντ’ αυτού ο Κυριάκος Μητσοτάκης παριστάνει τον ανήξερο στην απόφαση του κ. Σαμαρά να μην υπακούσει στην «κομματική πειθαρχία» που του έθεσε. Το μήνυμα είναι σαφές: μια χαρά εκβιάζεται ο πρωθυπουργός. Και από τον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο της ΝΔ και από μιντιάρχες-ολιγάρχες που θέλουν να κάνουν Κούγκι τη χώρα προκειμένου η ομάδα τους να κόψει πρώτη το νήμα της Σούπερ Λίγκας (τρομάρα της).

Στο δε προσφυγικό η μία ανοησία διαδέχεται την άλλη. 5.000 μίλια θαλάσσια σύνορα έχει η χώρα με την Τουρκία και η κυβέρνηση αποφάσισε να βάλει πλωτό φράγμα 2,5 μιλίων στη Λέσβο. Προφανώς για να στείλει τους πρόσφυγες σε κάποιο άλλο νησί. Γιατί για να τους σταματήσει ούτε λόγος να γίνεται. Είναι η ίδια η κυβέρνηση που μας έλεγε ότι τους πρόσφυγες τους έφερε εδώ η «κ. Τασία», ότι η Μόρια είναι ένα αίσχος (ήταν), αλλά επί των ημερών της η Μόρια έγινε τρεις φορές αίσχος αφού ο πληθυσμός της τριπλασιάστηκε.

Για να μη μιλήσω για την εξωτερική μας πολιτική. Σ’ αυτό τον τομέα είμαστε κάτι σαν αποπαίδια για τα διεθνή φόρουμ όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις και τρέχουμε πίσω από τον πλανητάρχη και τα Ηλύσια Πεδία εκλιπαρώντας για λίγη προσοχή – προστασία. Και μέσα σ’ όλα αυτά οι κακομαθημένοι μιντιάρχες-ολιγάρχες επιμένουν: 15 μονάδες μπροστά η ΝΔ, 20 μονάδες μπροστά ο Κυριάκος για καταλληλότερος πρωθυπουργός, αυξάνονται οι συντάξεις που μειώνονται, απομονωμένος ο Ερντογάν και λοιπές διαπλεκόμενες ομορφιές. Κοινώς, τι είχες, Γιάννη, τι είχα πάντα, μέχρι την επόμενη χρεοκοπία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter