Τι εννοείς ότι ο Άδωνις τα «έχωνε» στη ΝΔ για το Βατοπέδι; (Video)

Τι εννοείς ότι ο Άδωνις τα «έχωνε» στη ΝΔ για το Βατοπέδι; (Video)

Η πιο πρόσφατη κωλοτούμπα του Άδωνι έχει να κάνει με ένα αγαπημένο του θέμα, αυτό του Βατοπεδίου.

Διότι ναι μεν τώρα πανηγυρίζει διότι δήθεν υπήρξε συκοφαντία εναντίον των εμπλεκόμενων, πλην όμως ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ (για να μην ξεχνιόμαστε) κατακεραύνωνε τη ΝΔ, της οποίας παραμένει αντιπρόεδρος, ότι τότε δεν στήριζε αρκετά τους κατηγορούμενους.

Ειδικότερα, το 2010, όταν η ΝΔ είχε αποχωρήσει από την Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που διερευνούσε το σκάνδαλο, ο Άδωνις τα «έχωνε» στη ΝΔ και προσωπικά στον Κώστα Καραμανλή, αλλά και τον τότε νέο πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, υποστηρίζοντας ότι δεν έπρεπε να αποχωρήσουν εάν πίστευαν ότι το Βατοπέδι είναι σκάνδαλο.

Αν αντιθέτως πίστευαν ότι δεν υπάρχουν ποινικές ευθύνες για τις ανταλλαγές, κακώς διαπόμπευσαν τους πρώην υπουργούς τους.

«Είστε τόσο ανεύθυνοι που ξεφτιλίζετε τους δικούς σας ανθρώπους, χωρίς να υπάρχει ζήτημα» έλεγε τότε, απαιτώντας δε από τον Αντώνη Σαμαρά να ζητήσει συγγνώμη, γιατί, όπως έλεγε, είχε ξεκινήσει τις καρατομήσεις «από ένα πεζοδρόμιο» γιατί είχαν εμπλακεί στο σκάνδαλο, ενώ έξαλλος με τον Κώστα Καραμανλή τον κατηγορούσε γιατί είχε αναλάβει την ευθύνη του σκανδάλου αποδεχόμενος μάλιστα να συσταθεί Εξεταστική Επιτροπή.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
Documento Newsletter