Τι ήθελε ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών από τον Μιλτιάδη;

Τι ήθελε ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών από τον Μιλτιάδη;

Ο Doctor μαθαίνει ότι ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης (χειροκροτούμε πάντα στο άκουσμα του ονόματος) δέχτηκε τηλεφώνημα του Ρώσου ομολόγου του Αλεξάντρ Γκρούσκο την περασμένη Τρίτη.

 Επειδή η στήλη αδυνατεί να πιστέψει ότι ο λόγος της επικοινωνίας ήταν οι προτεραιότητες της ελληνικής προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρώπης και το αίτημα της ελληνικής πλευράς να επιστραφούν τα αρχεία των ελληνικών ισραηλιτικών κοινοτήτων, τα οποία εκλάπησαν από τους ναζί κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και βρίσκονται σήμερα στη Ρωσία, ρωτάει ευγενικά τι ήθελε ο Ρώσος ΥΦΥΠΕΞ.

Οι ομογενείς στις ΗΠΑ ανακάλυψαν τα πλαστικά κοχλιάρια

Οι πηγές μου στη Νέα Υόρκη με ενημερώνουν ότι οι κουμπάροι του «φάδερ Αλεξ» Τζον Κατσιματίδης, αντιπρόεδρος του Αρχιεπισκοπικού Συμβουλίου (φωτογραφία), και Μάικλ Ψαρός, αντιπρόεδρος του οργανισμού Οι Φίλοι του Αγίου Νικολάου (περισσότερο γνωστοί ως «henchmen for the Archbishop»), τάχθηκαν υπέρ της πρότασης του αρχιεπισκόπου Ελπιδοφόρου για χρήση κατά τη διάρκεια της Θείας Κοινωνίας πολλαπλών κοχλιαρίων, ένα για κάθε ενορίτη, ως αποτελεσματική και ποιμαντική ανταπόκριση η οποία παρέχει ασφάλεια στους ελληνορθόδοξους πιστούς της Αμερικής.

Ανθρακες ο θησαυρός

Για να έχετε μια εικόνα της πορείας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας για την προστασία της πρώτης κατοικίας και την ευνοϊκή ρύθμιση και επιδότηση δανείων με υποθήκη την κύρια κατοικία (ν. 4605/2019), τα στοιχεία λένε ότι από την 1/7/19 μέχρι τις 31/5/2020 έχουν υποβληθεί από τους πολίτες και έχουν διαβιβαστεί στις τράπεζες και στους διαχειριστές δανείων 4.308 αιτήσεις.

Από αυτές, 2.082 έχουν προχωρήσει από τις τράπεζες και διαχειριστές δανείων και εκκρεμεί η ετοιμασία των υπολοίπων με προθεσμία έναν μήνα από τη λήψη της αίτησης του πολίτη, 1.254 έχουν ήδη αποδεχτεί οι δανειολήπτες και εκκρεμεί η αποδοχή των υπολοίπων 817. Και, τέλος, για 1.200 πολίτες έχει ήδη εγκριθεί η κρατική επιδότηση. Ο Doctor για ευνόητους λόγους αφήνει ασχολίαστα τα παραπάνω νούμερα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter