Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Καλές καιρικές συνθήκες με ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις, αναμένονται το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας σύμφωνα με το meteo.gr, του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, με εξαίρεση τα βορειοδυτικά, όπου την Καθαρή Δευτέρα προβλέπονται τοπικές βροχές.

Οι άνεμοι το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά θυελλώδεις 7-8 μποφόρ, όπου βαθμιαία θα εξασθενήσουν, ενώ την Κυριακή 01/03 και την Καθαρά Δευτέρα γενικά από νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει το Σαββατοκύριακο τους 14-15 βαθμούς, ενώ την Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Σήμερα Παρασκευή, πρώτη ημέρα για τις μετακινήσεις του τριημέρου, αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά, που βαθμιαία θα επεκταθούν στα βόρεια και τις βραδινές ώρες στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Ωστόσο, σταδιακά και από τα δυτικά τα φαινόμενα θα σταματήσουν και έως το τέλος της ημέρας θα περιοριστούν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter