Τι κατέθεσε ο διαιτητής Τσαμούρης στην Αστυνομία για τον ξυλοδαρμό του

Τι κατέθεσε ο διαιτητής Τσαμούρης στην Αστυνομία για τον ξυλοδαρμό του

H κατάθεση του διαιτητή Αλέξανδρου Τσαμούρη που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (4/5) έξω από το σπίτι του, στο Νέο Φάληρο, έγινε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και σύμφωνα με όσα δήλωσε στους αστυνομικούς, τον πλησίασε μια μηχανή στην οποία επέβαιναν δύο άγνωστοι που φορούσαν κράνη. Ο ένας έμεινε στη μοτοσυκλέτα ενώ ο δεύτερος κατέβηκε για να του επιτεθεί.

Ο ίδιος όπως είπε, φοβήθηκε κι άρχισε να τρέχει. Ο δράστης τον κυνήγησε και αφού τον έριξε κάτω με τρικλοποδιά, τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο τους έριξε και κλωτσιές και τελικά με προτροπή του οδηγού της μηχανής που του φώναξε «φύγε τώρα» ανέβηκε πάλι στη μηχανή κι εξαφανίστηκαν.

Στην κατάθεση του, ο Τσαμούρης ανέφερε ακόμη ότι δεν είχε δεχτεί απειλές από κανέναν και ότι στα μόνα παιχνίδια που άκουσε παράπονα ήταν τα ματς Πανιώνιος – Αστέρας Τρίπολης και Λαμία – ΠΑΟΚ.

Να σημειωθεί ότι ο ρέφερι το Σάββατο το απόγευμα είχε διευθύνει τον αγώνα Κορυδαλλού-Αμφιάλης 1-1 για την Α’ κατηγορία Πειραια. Πάντως η Αστυνομία εκτιμά ότι δεν συνδέεται ο ξυλοδαρμός του με το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter